Нові ноутбуки Lenovo 710S уже в Україні

Опубліковано:
|
Автор:

Український офіс Lenovo повідомив про доступність у продажу нових ноутбуків серії Ideapad 710S Plus. Нові ноутбуки отримали виразний та яскравий дизайн, та можуть впоратися з широким колом робочих та розважальних задач, – стверджує виробник в офіційному прес-релізі.

Модель з’явиться, як в мережах електроніки, так і в інтернет-магазинах. Наприклад, великий вибір ноутбуків в Мультимедіа.

Ноутбуки Lenovo 710S отримали 13,3-дюймові дисплеї з роздільною здатністю 3200×1800 пікселів та виконані на основі IPS-сенсору. Вони мають забезпечити чітке зображення, а також комфортний перегляд інформації під будь-яким кутом зору, без спотворення кольорів.
lenovo-710s-plus_06

В основу нових ноутбуків покладено процесорі Intel Core до i7, тобто, можна розраховувати на найвищі показники обчислювальної потужності. Для обробки графіки використовуються, як інтегроване рішення від Intel, так і дискретний адаптер NVIDIA GeForce 940MX. Це означає, що за Lenovo Ideapad 710S Plus можна не тільки ефективно працювати, але й доволі комфортно грати у сучасні ігри.

Про дизайн та габарити також подбали. По-перше, нові ноутбуки отримали тонкі рамки навколо екрану – всього 5 мм. По-друге, інженери спромоглися реалізувати весь апаратний потенціал сучасного комп’ютера у корпусі вагою 1,18 кг та товщиною 14,8 мм.

За звук відповідає два стереофонічні динаміки з технологією Dolby Audio класу JBL. А отже, звуки в іграх та фільмах будуть максимально реалістичними, та й слухати музику можна буде цілком комфортно.

Оголошений обсяг оперативної пам’яті складає 8 Гб за найбільш сучасною технологією DDR4, а автономність у нових ноутбуках очікується на рівні 7 годин в умовах перегляду мультимедіа.

lenovo-710s-plus_02

Тобто, нові ноутбуки Lenovo Ideapad 710S Plus дозволять працювати на одному заряді батареї протягом усього робочого дня без необхідності у підзарядці.

Модель буде продаватися із встановленим жорстким диском, але користувач за необхідності зможе проапгрейдити Ideapad 710S Plus, встановивши SSD-накопичувач потрібного обсягу. Це прискорить завантаження системи та роботу більшості програм.

Серед додаткових корисних функцій слід згадати про сканер відбитків пальців, що може використовуватись для розблокування комп’ютера без необхідності вводити пароль з клавіатури.

Що ж стосується роз’ємів, на корпусі знайдеться 1x USB 3.0, 1 x USB C, 1x USB 2.0, а також комбінований аудіовихід формату 3,5 мм і слот для карток SD/MMC/SDHC/SDXC.

Lenovo Ideapad 710S Plus буде продаватися у сріблястому та золотистому відтінках корпусу. Рекомендована роздрібна ціна стартує від 29599 грн.

TechnoGuide