Philips MCD900: мініатюрний кінотеатр з великими амбіціями

Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Philips показала свій новий DVD-кінотеатр MCD900, який оцінять ті, кому важлива компактність. Адже не кожен буде в захваті від потужної, але громіздкої системи. Особлико ті, чиє житло не обтяжене зайвими квадратними метрами.

Philips MCD900

Представлена система цікава, перш за все, незвичним розташуванням високочастотних динаміків, які знаходяться назовні. За словами виробника, це дозволяє забезпечити більш чисте звучання завдяки розділенню звукових потоків. Ще одна перевага Philips MCD900 – цифровий підсилювач класу D із середньоквадратичною потужністю 2×50 Вт RMS.

Не обійшлося і без фірмових технологій. Зокрема Philips MCD900 оснащується  системою FullSound, яка забезпечує глибокі баси та якісну деталізацію звуку. За досвідом, саме баси – є ахілесовою п’ятою компактної акустики. Philips MCD900 підтримує розповсюджені медіаформати DivX, DVD-Video, eAAC+, FLAC, MP3, non DRM AAC (m4A) та інші, а також оснащується кольоровим LCD-дисплеєм.

Систему вже можна замовити в інтернет-магазинах за ціною близько $700. Це не так і дешево для компактного домашнього кінотеатру, та якщо врахувати дизайн та акустичні можливості, ціна цілком адекватна.

TechnoGuide