Чим iPhone 13 Pro буде відрізнятися від попередників?

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Останнім часом абсолютно для всіх користувачів iPhone та іншої продукції Apple на порядку денному стоїть звістка про майбутній вихід лінійки нових смартфонів. Так, наприклад, випуск iPhone 13 Pro планується в жовтні 2021 року. Але навіть незважаючи на те, що ця подія відбудеться відносно не скоро, від дизайнерів, ресейлерів і навіть користувачів смартфонів даної фірми з’являються все нові і нові припущення про те, якими характеристиками можуть володіти нові моделі. Однак, загальна концепція більш високої вартості і кращих характеристик моделей з відміткою Pro залишається незмінною.

До основних відмінних рис, передбачувано властивим новій лінійці смартфонів від Apple, відносять оновлений дизайн екрану, більший обсяг пам’яті, абсолютно новий процесор, в рази поліпшена нічна зйомка і поява функції TouchID.

Чим виділиться зовнішній вигляд iPhone 13 Pro?

В першу чергу, зовнішній вигляд нової лінійки багато в чому визначається дизайн-кодом Apple. Це означає, що дизайнери компанії опрацьовують зовнішній вигляд смартфонів таким чином, щоб вони привертали увагу і продовжували користуватися популярністю протягом трьох років. Виходячи з цього, 13-а лінійка iPhone буде володіти зовнішнім виглядом, схожим на iPhone 12, однак деякі зміни все ж передбачаються. Серед найбільш ймовірних нововведень – такі:

  • зменшення ваги смартфона завдяки оновленню та оптимізації батареї при колишньому розмірі пристрої;
  • лоток для SIM-карти опустять нижче вздовж корпусу, в зв’язку з чим перемістяться також кнопки живлення і гучності;
  • можливе діагональне розташування камери;
  • так званий «чубчик» (виїмка у верхній частині дисплея) стане коротшим і вужчим;

В цілому нові смартфони порадують потенційних власників збільшеною частотою дисплея, яка сягатиме 120 Гц. Такі зміни відбудуться при колишньому розмірі дисплея, який у моделей-попередниць становив 6,1 “.

Які зміни відбудуться у внутрішній комплектації пристрою?

Поліпшена камера

Передбачається, що камери смартфонів лінійки iPhone 13, в тому числі і iPhone 13 Pro, також зміняться в кращу сторону. Дизайнери і розробники крім поліпшення функції нічної зйомки планують також дещо збільшити наближення і збільшити об’єктиви, яких залишиться 3. Також камеру буде захищати загальне чорне скло.

Збільшення обсягу пам’яті

З кожною новою серією iPhone сховище смартфонів розширюється, а це значить, що користувачі нового iPhone 13 Pro будуть приємно здивовані 1 терабайтом внутрішньої пам’яті. Такий нюанс припаде до душі людям, які працюють з медіа (фотографи, блогери, художники, студенти і т.д.).

Покращений звук

Що стосується даної характеристики, планується внести наступні зміни:

  • буде доданий другий динамік, який візьме на себе функції слухового;
  • при додаванні другого динаміка якість звуку при телефонній розмові також стане значно краще.

Як і очікується, стереозвук в моделях 13 лінійки смартфонів від Apple знову буде вражати користувачів своєю глибиною, гучністю і деталізацією.

Оновлений процесор

Інженери компанії Apple потрудилися на славу над новою моделлю смартфонів. Тепер користувачів очікує ще одне оновлення у вигляді нового сучасного чіпа A15 Bionic, який має низку переваг над своїм попередником (A14 Bionic). Один з найбільш відчутних плюсів – зниження споживання енергії, що вкрай корисно для смартфона з екраном в частоту 120 Гц. Також відео і відеоігри отримають більш глибоку і живу передачу.

Збільшення ємності АКБ

Для продовження терміну експлуатації iPhone 13 Pro він буде оснащений акумулятором нового покоління. В такому випадку швидкість зарядки пристрою збільшиться до 30 ВТ, в той час як бездротова зарядка буде проходити зі швидкістю 15 Вт. Також користувачі iPhone 13 Pro отримають доступ до бездротового підживлення MagSafe.

Поліпшення зв’язку

Доопрацювання систем Wi-Fi і Bluetooth стане вагомою перевагою iPhone 13 Pro, оскільки завдяки їм користувачам смартфона стануть доступні версії 6Е і 5.2. Також доступним буде використання 5G і 4G. Ще одна новинка – в доступі для користувачів стане eSIM, а це значить, що для використання смартфона в якості зв’язку буде досить лише однієї матеріальної сім-карти, додаткові можна замінити електронними.

TechnoGuide