Електросамокати Bolt повертаються на вулиці Києва

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Незважаючи на складнощі воєнного стану та загрози через російське вторгнення, з 7 квітня у центрі міста відновлюється прокат мікромобільного транспорту за зниженими цінами.

Компанія Bolt відгукнулася на заклик КМДА до підприємців відновити прокат електросамокатів та велосипедів. Столичний громадський транспорт наразі працює в обмеженому режимі, а самокати — вдала альтернатива для переміщення на короткі відстані.

Електросамокати Bolt повертаються на вулиці Києва

Із 7 квітня кияни зможуть використовувати самокати Bolt для поїздок у центрі міста. У разі високого попиту кількість самокатів збільшать, а за кілька днів зону покриття розширять.

«Ми запускаємо послугу прокату електросамокатів у такий скрутний для всіх час, щоб продемонструвати нашу підтримку киянам і надати їм додатковий та зручний спосіб пересування на короткі відстані», — наголосив керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

На прокат діятимуть знижені ціни: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн / хв. Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.

Мапа роботи електросамокатів станом на 7 квітня 2022 року.

Електросамокати Bolt повертаються на вулиці Києва

За матеріалом прес-релізу

TechnoGuide