ASUS представляє оновлені ігрові ноутбуки ROG Strix і ROG Flow та аксесуари ROG Slash

Ноутбуки
Опубліковано:
|
Автор:

ASUS Republic of Gamers (ROG) оголошує про вихід декількох ігрових новинок: двох високопродуктивних ігрових ноутбуків лінійок ROG Strix і ROG Flow, серії нових сумок та одягу ROG Slash, а також гри-паркур від першої особи, доступної в межах платформи ROG Citadel XV.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition

ROG Strix SCAR 17 Special Edition

Новий ноутбук ROG Strix SCAR 17 Special Edition використовує найсучасніші компоненти та новітнє рішення для охолодження, щоб надавати найкращі в своєму класі ігрові можливості. Спеціальна випарна камера в поєднанні з ексклюзивним для ноутбуків ROG рідким металом Conductonaut Extreme, що застосовується як для центрального, так і для графічного процесора, дозволяє SCAR 17 SE розкрити максимальний потенціал апаратної платформи. Оснащений процесором з TDP 65 Вт і відеокартою з TGP 175 Вт (з Dynamic Boost), SCAR 17 SE володіє достатньою потужністю, щоб із легкістю досягати найвищих показників частоти кадрів.

У моделі SCAR 17 SE використовуються компоненти винятково класу high-end. Панелі Full HD 360 Гц та QHD 240 Гц (обидві з часом відгуку всього 3 мс), якими може оснащуватися SCAR 17 SE, забезпечують чітке й плавне відтворення динамічного зображення. До 64 ГБ швидкісної оперативної пам’яті DDR5 4800 МГц і накопичувачі PCIe 4.0 в масиві RAID 0 гарантують миттєве завантаження операційної системи та ігор. Ця ігрова машина вирізняється оригінальним оформленням у стилі «кіберпанк» і вперше використовує в дизайні невидиме чорнило, нанесене безпосередньо на металевий корпус. За умов звичайного освітлення це покриття створює матову текстуру з металевим відблиском, а у світлі УФ-ліхтарика чорнило стає зелено-блакитним і демонструє підказки для гри SCAR Runner.

ROG Flow X16

ROG Flow X16

ROG Flow X16 — це тонкий і легкий 16-дюймовий ноутбук-трансформер, що працює на основі процесора AMD Ryzen 9 6900HS і відеокарти NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti для ноутбуків і підтримує підключення зовнішніх відеокарт сімейства XG Mobile. Flow X16 також оснащений флагманським дисплеєм ROG Nebula HDR, чудовою QHD-панеллю з мінісвітлодіодним підсвічуванням, частотою оновлення 165 Гц, піковою яскравістю 1100 кд/м2 і колірним охопленням 100% DCI-P3. Незважаючи на тонкий і легкий форм-фактор цього пристрою, він зручний у використанні та підтримує апгрейд. Компоненти преміум-класу доповнюються абсолютно новою технологією Frost Force і рішенням Pulsar Heatsink із трьома вентиляторами й радіатором з високою щільністю пластин, що дає змогу підтримувати високу продуктивність і низькі температури.

Аксесуари ROG Slash

Аксесуари ROG Slash

Ігрові новинки доповнюють різноманітні варіанти сумок та аксесуарів одягу, виготовлені з матеріалів преміум-класу та розроблені з урахуванням геймерської культури та стилю кіберпанк.

Серія ігрових аксесуарів ROG Slash характеризується універсальною функціональністю, міцністю та якістю виготовлення. Завдяки регульованим ремінцям, кільком відділенням і водовідштовхувальним матеріалам нові сумки ROG Slash Crossbody Bag, Hip Bag та Protective Laptop Bag, а також рюкзак ROG Slash Backpack захистять у дорозі важливі речі, а кепки Cobra Buckle Cap і Bucket Hat пропонують яскравий стиль і захист від стихії.

Гра SCAR Runner

SCAR Runner

Доступна як розширення для гри ROG Citadel XV, SCAR Runner — це гра-паркур від першої особи, що розповідає історію персонажа, який змагається з часом, щоб відновити важливу інформацію. Ця гра також пов’язана з дизайном ROG Strix SCAR 17 Special Edition, адже підказки для її проходження приховані в самому ноутбуку. Запуск SCAR Runner супроводжує кампанія з розіграшу призів на суму понад $20 000, серед яких ноутбук Strix SCAR 17 SE та аксесуари ROG Slash. Акція триватиме з 17 травня до 30 червня 2022 року.

За матеріалом прес-релізу

TechnoGuide