lifecell запускає реєстрацію номерів через застосунок Дія

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Оператор зв’язку та телекомунікаційних послуг lifecell запускає нову послугу з реєстрації телефонного номеру у застосунку Мій lifecell за допомогою цифрових документів у Дії.

Реєстрація мобільного номеру забезпечує найбільший захист від перевипуску шахраями SIM-карти абонента й отримання доступу до персональних даних. Запуск реєстрації номера телефону в застосунку Мій lifecell за допомогою сервісу Дія допоможе абонентам легко та швидко пройти процедуру без відвідування магазину оператора. lifecell першою пропонує таку послугу в Україні.

Для того, щоб зареєструвати номер lifecell через Дію, необхідно:

  • клікнути на відповідний банер в застосунку Мій lifecell («Зареєструйте номер» для анонімних абонентів або «Завершіть реєстрацію» для персоніфікованих)
  • дати згоду на реєстрацію
    ввести код перевірки, який надійде на номер телефону
  • через застосунок Дія підтвердити запит на копії цифрових документів та підтвердити передачу цих копій lifecell (через Дія.Підпис)
  • підтвердити правильність своїх персональних даних, що відображаються на екран
  • отримати повідомлення, що номер успішно зареєстровано.
    lifecell

Реєстрація номера за допомогою документів у Дії є продовженням інтеграції із застосунком – півтора року тому lifеcell першим почав застосовувати шерінг електронних документів у Дії, що дозволило спростити механізм авторизації та реєстрації номерів абонентів в магазинах оператора.

За матеріалом прес-релізу

TechnoGuide