ASUS ROG Phone 6 отримає дисплей 165-Гц, процесор Snapdragon 8+ Gen1 та 18 ГБ RAM

ASUS ROG Phone 6 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Вже найближчим часом має відбутися анонс ігрового смартфону ASUS ROG Phone 6, який має стати першим смартфоном на базі процесора Snapdragon 8+ Gen1. І хоча офіційних даних щодо новинки ще нема, інсайдери вже публікують технічні характеристики майбутнього смартфона.

З того, що наразі відоме, ASUS ROG Phone 6 отримає 18 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 у топовій версії. Будуть також модифікації з меншим обсягом пам’яті. Також повідомляють про акумулятор на 6000 мАг.

Екран матиме діагональ 6,78 дюйми з роздільною здатністю Full HD+ та базуватиметься на OLED-матриці. Також дисплей підтримуватиме частоту оновлення 165 Гц.

ASUS ROG Phone 6

Сканер відбитків пальців буде вбудовано безпосередньо в екран. Роздільна здатність основного модулю камери складатиме 64 Мп. Також повідомляють про підтримку швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Також смартфону обіцяють вбудований у дисплей сканер відбитків пальців, основну камеру на 64 МП та підтримку швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Глобальна прем’єра ASUS ROG Phone 6 має відбутися 4 липня. Саме тоді ми дізнаємось, чи підтвердились дані інсайдерів щодо його характеристик.

TechnoGuide