Ігрові смартфони ASUS ROG Phone 6 представлені офіційно

ASUS ROG Phone 6 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд ASUS офіційно представив оновлену серію геймерських смартфонів ASUS ROG Phone 6. Як і раніше, до даної лінійки входять моделі з акцентом на топових показниках продуктивності, якісним звуком та тривалою автономністю.

Смартфони ASUS ROG Phone 6 оснащені процесорами Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, дисплеями з високою частотою оновлення 165 Гц та потужними акумуляторами на 6000 мАгод. Йдеться про дві моделі: базову ASUS ROG Phone 6 та топову ROG Phone 6 Pro.

Ігрові смартфони ASUS ROG Phone 6 представлені офіційно

Щодо характеристик, ASUS ROG Phone 6 та ROG Phone 6 Pro дуже схожі. Базова модель ROG Phone 6 не мистить кольорового дисплея PMOLED ROG Vision на задній панелі, пропонує менший обсяг оперативної пам’яті (16 ГБ). Крім того, є суто зовнішні відмінності, зокрема, ASUS ROG Phone 6 буде доступний у кольорах Phantom Black та Storm White, а ROG Phone 6 Pro – лише у варіанті Storm White.

ASUS ROG Phone 6 Pro оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм AMOLED FHD+ з частотою оновлення 165 Гц, процесором Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 з графічним процесором Adreno 730, до 18 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і внутрішній накопичувач до 512 ГБ.

Смартфон отримав акумулятор на 6000 мАгод з підтримкою швидкої зарядки на 65 Вт, два портами USB Type-C та стереодинаміки.

Основна камера ROG Phone 6 представлена потрійним модулем. Основний сенсор – Sony IMX766 на 50 Мп, ширококутний на 13 Мп, та макро – 2 Мп. Фронтальна камера представена 12-Мп сенсором.

Серед бездротових модулів присутні 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 та NFC. В якості операційної системи використовується Android 12 з фирмовим інтерфейсом ROG UI/Zen UI.

ASUS ROG Phone 6

Характерно, що в геймерських смартфонах реалізовані технології, що покращують ігровий досвід. Зокрема, система управління AirTrigger 6, яка дозволяє користувачам відображати до чотирнадцяти конкретних точок торкання на екрані одночасно, ультразвукові тригери на правому краю, чотири додаткові фізичні кнопки з AeroActive Cooler 6, гіроскопічне прицілювання та безліч програмних функцій для покращення користувальницького досвіду. В якості додаткової опції користувачі зможуть придбати зовнішній контролер ROG Kunai 3 для серії ROG Phone 6.

Оголошена ціна на ROG Phone 6 в Європі складатиме 999 євро за конфігурацію 12 ГБ + 256 ГБ. ROG Phone 6 Pro виробник оцінив у €1299. У другому випадку йдеться про конфігурацію 18 ГБ + 512 ГБ.

TechnoGuide