iPhone 14 офіційно представлять 7 вересня: що відомо вже сьогодні

iPhone 14 офіційно представлять 7 вересня: що відомо вже сьогодні Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Apple розіслала офіційні запрошення на презентацію нових iPhone, яка відбудеться 7 вересня о 20:00 за київським часом. Подія відбудеться в кампусі Apple Park і транслюватиметься на сайті компанії.

Наразі відомо, що компанія планує анонсувати чотири моделі: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Базові iPhone 14 та iPhone 14 Pro, за попередніми даними, отримають екрани діагоналлю 6,1 дюйми, тоді як iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro Max – 6,7 дюйми. При цьому зменшеного iPhone із індексом mini в лінійці не буде.

iPhone 14 офіційно представлять 7 вересня: що відомо вже сьогодні

Якщо вірити інсайдерам, усі iPhone нового покоління будуть оснащені новим модулем камери на 48 Мп, а селфі-камера отримає автофокусування. У старших моделях iPhone 14 Pro та Pro Max компанія має намір відмовитися від великого прямокутного вирізу в верхній частині дисплею. Замість нього буде кілька маленьких отворів під відповідні датчики та фронтальну камеру. Крім того, старші моделі iPhone 14 Pro та Pro Max отримають новий процесор A16.

За даними інсайдерів, попередні продажі нових іPhone стартують 9 вересня, а физичні поставки гаджетів розпочнуться 16 вересня. Ці дати стосуються американського ринку, щодо появи iPhone 14 в Європі та Україні інформації наразі немає.

Окрім нових iPhone, Apple може представити смарт-годинники Apple Watch Series 8 з можливістю вимірювання температури тіла, а також оновлені Apple Watch SE і Apple Watch Pro. Остання начебто отримає посилений захист і деякі додаткові функції.

TechnoGuide