Acer Swift Edge: тонкий 16-дюймовий ноутбук для гібридного формату роботи

Acer Swift Edge Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Acer представила Acer Swift Edge (SFA16-41) – тонкий 16-дюймовий ноутбук, який виробник називає найлегшим у світі. За нинішніх реалій працівникам потрібна максимальна продуктивність і креативність навіть у гібридному режимі роботи поза офісом, тому новий ноутбук із 16-дюймовим дисплеєм оснащено процесорами серій AMD Ryzen PRO 6000 і AMD Ryzen 6000 і процесором безпеки Microsoft Pluton (у стандартному комплектуванні) для захисту даних від дедалі зухваліших кібератак. Ноутбук оснащено 16-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 4K і стовідсотковим охопленням колірної палітри DCI-P3. Показник максимальної яскравості становить 500 ніт.

Acer Swift Edge

Ультралегка модель із 16-дюймовим екраном привертає увагу своїм лаконічним елегантним дизайном. Це зручний компактний пристрій вагою 1,17 кг у посиленому корпусі 12,59 мм завтовшки з тривкого магнієво-алюмінієвого сплаву. Нічого зайвого, тільки чіткі обриси, підкреслено прямі лінії та максимальна точність у кожній деталі, що свідчать про високу якість і відповідність сучасному стилю, притаманні всім моделям лінійки Swift.

Acer Swift Edge

Ноутбуки Acer Swift Edge із процесорами серії AMD Ryzen PRO 6000 мають достатньо потужності для безпроблемного використання сучасних програм і виконання найскладніших бізнес-завдань. Процесори з 8 ядрами Zen 3, виготовлені за новітньою технологією 6 нм, забезпечують необхідну швидкість обробки даних і миттєве виконання команд. Технології багатошарового захисту AMD PRO усувають можливі загрози й надають численні варіанти керування пристроєм, що значно спрощує роботу ІТ-відділів у довгостроковій перспективі.

Вбудований процесор безпеки Microsoft Pluton, розроблений компанією Microsoft, забезпечує додатковий захист важливої інформації на комп’ютерах з ОС Windows 11, зокрема даних для входу та ключів шифрування. Для покращення захисту пристрій оснащено технологією біометричної автентифікації та слотом безпеки Noble Wedge Lock, що мінімізують загрозу викрадення особистих і корпоративних даних.

Acer Swift Edge

Acer Swift Edge отримав OLED-дисплей 4K (3840 x 2400) зі стовідсотковим охопленням палітри DCI-P3, неймовірною яскравістю на рівні 500 нітів і мінімальним часом відгуку (< 0,2 мс). Дисплей із діагоналлю 16 дюймів у тонкій рамці може похвалитися максимальним співвідношенням площі екрана й корпусу (92 %) та сертифікатами VESA DisplayHDR True Black 500 і TÜV Rheinland Eyesafe, що створює сприятливі умови для перегляду зображень і відео.

Acer Swift Edge оснащено Wi-Fi 6E, що забезпечує швидкісне підключення та миттєве надсилання файлів, а також безперебійне потокове передавання даних у форматі 4K. Для зручності роботи поза офісом пристрій оснащено повним комплектом необхідних роз’ємів: серед них порт HDMI 2.1, два порти USB 3.2 Gen 2 Type-C з функцією швидкого заряджання, два порти USB Type-A та аудіороз’єм.

Ціни та наявність у продажу

Ноутбук Acer Swift Edge (SFA16-41) надійде в продаж в Україні у середині листопада за ціною від 59 990 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide