Transcend представляє новий високошвидкісний портативний SSD ESD380C

Transcend представляє новий високошвидкісний портативний SSD ESD380C Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Transcend представляє новий високошвидкісний портативний твердотільний накопичувач ESD380C з інтерфейсом USB 3.2 Gen 2×2 та швидкістю передачі даних 2000 МБ/с.

Місткість новинки, виконаної в компактному удароміцному корпусі, може досягати 2 ТБ. Цей надзвичайно швидкий, надійний та захищений портативний твердотільний накопичувач стане справжньою знахідкою для творчих професіоналів та геймерів.

ESD380C оснащений інтерфейсом USB 3.2 Gen 2×2 і роз’ємом Type-C, завдяки чому швидкість передачі може досягати 2000 МБ/с. Така висока продуктивність дасть змогу швидко записувати 4K-відео, зображення з високою роздільною здатністю та інші великі медіафайли. ESD380C розташований у міцному алюмінієвому корпусі, який не тільки здатний захистити накопичувач від механічних пошкоджень, а й покращує розсіювання тепла. А механізм Dynamic Thermal Throttling забезпечує більш стабільну роботу навіть за високих навантажень.

Портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD380C відповідає американським військовим стандартам і здатний без шкоди переносити падіння, чому сприяє спеціальне амортизуюче покриття з силіконової гуми. Маючи корпус завбільшки з долоню, він ідеально поміщається у кишені. Окрім цього, ESD380C постачається з кабелем USB Type-C і кабелем Type-C на Type-A, що дає змогу використовувати його з різними комп’ютерами (PC, Mac) і навіть ігровими консолями.

Також Transcend надає безкоштовне ексклюзивне програмне забезпечення для управління даними Transcend Elite. Завдяки йому користувачі отримують доступ до таких функцій, як резервне копіювання (у тому числі і в хмарне сховище), відновлення даних, шифрування тощо. Дане ПЗ сумісне з Windows, macOS і Android, що дасть можливість користувачам різних систем забезпечити збереження цінної інформації!

Портативний SSD Transcend ESD380C може мати ємність 1 ТБ та 2 ТБ. На накопичувач поширюється п’ятирічна обмежена гарантія.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide