Apple готує оновлені MacBook Pro на процесорах M2 – анонс можливий навесні 2023 року

Apple готує оновлені MacBook Pro на процесорах M2 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Apple не планує анонсів нових MacBook до кінця поточного року. За словами Марка Гурмана (Mark Gurman) з Bloomberg, компанія планувала анонсувати нові версії MacBook Pro на процесорах M2 вже цієї осені. Але плани змінилися, і анонс ймовірно було відкладено до березня 2023 року. Скоріше за все, презентація пройде одночасно із випуском нової macOS Ventura 13.3.

“Останніми роками Apple рідко випускала нові продукти в січні або лютому, тому я очікую, що нові Mac будуть анонсовані в першій половині березня, — пише Марк Гурман. – Це узгоджується із запланованими датами надходження відповідного програмного забезпечення, але також має сенс у світлі нещодавньої історії Apple щодо запуску нових комп’ютерів Mac протягом цього місяця, включаючи Mac Studio цього року”.

Експерт також звертає увагу на нещодавній звіт про прибутки Apple. Минулого тижня Тім Кук повідомив аналітикам, що лінійка продуктів компанії для святкового сезону визначена. Головний фінансовий директор Лука Маестрі надав ще більш переконливе підтвердження, зазначивши, що він очікує, що дохід Mac суттєво знизиться в грудні частково через відсутність нових MacBook Pro, які могли б збільшити продажі.

Коли ж нові MacBook Pro нарешті будуть анонсовані, вони швидше за все матимуть той самий дизайн, що й поточні моделі 2021 року. Основна відмінність – нові чіпсети M2 Pro і M2 Max. За словами Марка Гурмана, M2 Max матиме до 12 ядер CPU та 38 ядер GPU.

За матеріалами Engadget

TechnoGuide