Дизайн нового iPhone 14 Pro Max – великий крок вперед

Дизайн нового iPhone 14 Pro Max – великий крок вперед Новини
Опубліковано:
|
Автор:

На презентації 7 вересня 2022 року команда Apple представила світу нову серію айфонів. Флагман лінійки – iPhone 14 Pro Max – став фаворитом з перших днів продажів. Компанії навіть довелося запустити додатковий випуск моделей. Чому? Окрім потужного заліза й прориву у функціоналі камери, гаджет зазнав довгоочікуваних змін в дизайні.

Нові дизайнерські рішення

З кожним роком стає все важче знаходити відмінності в дизайні нових «яблук». Але все ж таки різниця є, і новий iPhone 14 Pro Max має свої особливості, які виділяють його серед інших моделей. Розглянемо унікальні риси флагмана більш детально:

  • Новий вигляд та функції вирізу. Найочікуваніша зміна за останні 3 роки. На відміну від попередніх моделей, Про Макс має покращений виріз у формі таблетки. Він отримав назву Dynamic Island, оскільки динамічно реагує на взаємодію з телефоном. Наприклад, під час прослуховування музики в Apple Music інформація про трек буде розташована на Dynamic Island.
  • Дисплей. Це перше, за що чіпляється погляд. Передня панель – це 6,7-дюймовий Super Retina XDR дисплей, максимальна яскравість якого на вулиці складає 2000 ніт. Показники контрастності – 2 000 000:1.
  • Завдяки використанню технології LTPO в OLED-екранах бренду з’явилася функція Always-On-Display. Користувачеві не потрібно буде взаємодіяти з телефоном, щоб переглянути основні віджети, час або сповіщення. Функція майже не впливає на батарею, оскільки оновлення відбувається з частотою 1 Гц.
  • Дизайн корпуса. Якщо не брати до уваги покращений виріз на передній панелі, то загалом дизайн новинки залишається таким само, як у Pro Max 13. Хоча при цьому основна система камер стала ще більшою, вона не має гострих кутів, що додає задній панелі елегантності.
  • Нові кольори. У цьому році Айфон 14 Про Макс представлений у чотирьох кольорах: глибокий фіолетовий, срібний, золотий і класичний чорний. Насичений Deep Purple вже стає хітом продаж.

Це основні зміни, яких зазнав новий айфон.

Дизайн нового iPhone 14 Pro Max

Що ще нового

Крім зовнішніх змін, можна виділити значне покращення характеристик камери, що є безсумнівним плюсом. Серед них основний модуль, який має 48 мегапікселів та дає ще більше можливостей для самовираження.

Чотиримодульний датчик дозволяє збирати більше інформації, що покращує детальність зображення та яскравість. Також присутній двократний телеоб’єктив. Камера має кінематографічний режим та знімає у форматі 4K HDR при 30 кадрах на секунду, має якісну оптичну стабілізацію зображення. Відео буде плавним, навіть якщо рухається і оператор, і суб’єкт зйомки.

Фронтальна камера TrueDepth на 12 Мп на передній панелі стала ще кращою завдяки збільшеній діафрагмі. Тепер вона може збирати на 38% більше світла, що значно впливає на якість та детальність відзнятого матеріалу. Селфі-камера може автоматично фокусуватися на декількох об’єктах, що дозволяє робити ефектні групові фото.

TechnoGuide