Субфлагман Google Pixel 6a доступний на Amazon за зниженою ціною – $299

Субфлагман Google Pixel 6a доступний на Amazon за зниженою ціною Новини
Опубліковано:
|
Автор:

На міжнародному торгівельному майданчику Amazon стартував розпродаж доступної версії смартфона Google Pixel шостого покоління – Pixel 6a. Наразі смартфон продається за $299, тоді як базова ціна становила $449. Отже розмір знижки дуже суттєвий.

Нагадаємо, що Google Pixel 6a було анонсовано у травни поточного року, тобто модель залишається цілком актуальною. Доречі, на старті продажів Google Pixel 6a продавався із ОС Android 12, але наразі доступно оновлення до Android 13.

Смартфон працює на базі фірмового процесора Tensor, має 6 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 ГБ. Дисплей виконано на OLED-матриці діагоналлю 6,1 дюйми, його роздільна здатність FHD+, а частота оновлення 60 Гц. Дисплей також оснащено вбудованим сканером відбитків пальців. Основна камера має два сенсори по 12.2 Мп, фронтальна – 8 Мп.

Що означає зниження цін на Pixel 6a для українських фанатів смартфонів Pixel? Дані моделі в нашій країні офіційно не представлені, але зменшення цін на них на міжнародних майданчиках може призвести до зниження ціни і в наших реаліях. Адже частину смартфонів завозять до України після акційних розпродажів в Європі та США.

TechnoGuide