Як вибрати надійного інтернет-провайдера

Як вибрати надійного інтернет-провайдера Статті
Опубліковано:
|
Автор:

Настала цифрова ера. Навчання, робота, спілкування з друзями, дозвілля — майже всі важливі сфери життя перемістилися в онлайн. Інтернет став життєвою потребою для більшості людей, які живуть у сучасному ритмі. Завдяки цьому однакові можливості з’явилися і в мешканців сіл, і у жителів великих міст. Головне, щоб з’єднання було якісним і без перебоїв. Для цього треба вибрати надійного провайдера, який забезпечить правильну роботу інтернет-мережі.

Вибір провайдера

Для того щоб вибрати компанію — постачальника інтернету, треба визначити, що саме має для вас першочергове значення: ціна, якість з’єднання, можливість під’єднати цифрове телебачення чи наявність інших додаткових переваг. У Києві один із найпопулярніших провайдерів — це компанія «Інформаційні Технології». Абоненти відзначають стабільну якість інтернет-зв’язку й доступні ціни. Скористатися послугами компанії можуть жителі Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Деснянського й Печерського районів. Компанія працює з 1991 року й бере активну участь у розроблянні державних законопроєктів, які стосуються поліпшення рівня послуг українських провайдерів.

Тарифи й особливості

Інтернет-провайдер «Інформаційні Технології» для забезпечення якісного та швидкого покриття використовує власні мережі широкосмугових ліній з оптично-волоконного кабелю із пропускною спроможністю від 10 Гбіт/с . Абонентам пропонують декілька вигідних тарифів:

  • прогресивний — швидкість інтернету 50 Мбіт/с;
  • елітний — 100 Мбіт/с;
  • максимальний — 300 Мбіт/с;
  • гігабітний інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с.

Можна під’єднати ще й цифрове телебачення IPTV, завдяки якому у вас буде змога дивитися 170 популярних каналів із високою якістю зображення. Подробиці шукайте на сайті інтернет-провайдера: https://www.it-tv.org/ua/. Особливість IPTV полягає в тому, що за одну абонентську плату до нього можна під’єднати всі SMART-телевізори в домі або телевізори зі SMART-приставкою та пристрої з ОС Android. Також компанія спеціалізується на проведенні у багатоквартирні будинки та приватний сектор якісного кабельного телебачення.

Додаткові переваги

Компанія «Інформаційні Технології» має багато беззаперечних плюсів:

  • VLAN-порт кожному абонентові без доплат;
  • можливе встановлення обмежень для дітей, щоб контролювати їхню інтернет-активність;
  • технічна підтримка цілодобово;
  • «кредит довіри» для абонентів;
  • можливе перенесення договору зі збереженням тарифу на іншу адресу.

Вибирайте надійних провайдерів, які давно на ринку, щоб ніколи не мати проблем з інтернет-з’єднанням.

TechnoGuide