OPPO A57s: стильний і недорогий смартфон з пам’яттю 128 ГБ та стереозвучанням

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія OPPO AED Україна анонсувала смартфон OPPO A57s. Це розширення лінійки A57s, яка була представлена лише версією 4 ГБ RAM + 64 ГБ ROM. Новинка має основні характеристики смартфонів A серії, та оснащений 4 ГБ RAM + 128 ГБ ROM включаючи тривалий термін служби акумулятора, надійність, а також багато удосконалень для поліпшення досвіду користувача. В якості процесора використовується MediaTek Helio G35.

Серед основних переваг OPPO A57s виробник називає стильний дизайн, стереодинамік, 128 ГБ пам’яті та потужну батарею на 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки SUPERVOOCTM на 33 Вт. Швидка зарядка заповнює більше 50% заряду батареї за 30 хвилин.

OPPO Glow Design заповнює задню панель OPPO A57s незліченними сяючими нанокристалами під гладкою матовою поверхнею. У колірному рішенні Sky Blue (Синій) ці кристали перетворюються на мерехтливе сутінкове небо, а Starry Black (Чорний) – це космос з темнішим колірним тоном.

Крім того, покриття має високу стійкість до подряпин і відбитків пальців, що забезпечує надійну довговічність, а тонка рамка товщиною 7,99 мм робить взаємодію зі смартфоном більш зручною. Для корпуса також заявлений захист від вологи за стандартом IPX4.

OPPO A57s стильний і недорогий смартфон з пам’яттю 128 ГБ та стереозвучанням

6,56-дюймовий кольоровий дисплей OPPO A57s забезпечує 96% охоплення кольорової гами стандарту NTSC, що еквівалентно 100% DCI P3. Пікова яскравість дисплею – 600 ніт, а вночі яскравість може знижуватися до 2 ніт. Функція All-Day Eye Care підбирає потужність дисплея відповідно до умов освітлення довкілля для максимально комфортного перегляду.

Стереодинамік OPPO Ultra-Linear Stereo Speaker, за словами виробника, забезпечує достойне відтворення низьких частот і збільшує максимальну гучність, щоб додати ефекту до фільмів та ігор, а стереофонічне звукове поле посилює занурення. Режим Ultra Volume збільшує максимальну гучність ще на 44%, щоб допомогти людям із порушеннями слуху.

До послуг користувача подвійна камера на 50 Мп зі штучним інтелектом. Камера використовує біннінг пікселів для створення чітких та деталізованих фотографій з роздільною здатністю 12,5 МП за будь-якого сценарію зйомки. Портретний режим використовує 2 МП датчик глибини для створення ефекту боке, розмиваючи фон.

В Україні OPPO A57s (4/128) доступний у чорному і синьому кольорах. OPPO A57s з 4 ГБ RAM + 128 ГБ ROM можна придбати за рекомендованою роздрібною ціною 9999 грн. на сайтах і в магазинах партнерів Eldoradо, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Rozetka тощо.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide