Огляд Bloody MR710: ігрова гарнітура з трьома варіантами підключення

Гаджети
Опубліковано:
|
Автор:

Bloody MR710 – це геймерська гарнітура, яка принципово вирізняється від будь-якої попередньої продукції даного бренду. Справа в тому, що цю гарнітуру можна підключати до сумісних пристроїв трьома різними способами: по Bluetooth, за допомогою радіоресівера та через традиційний штекер 3,5 мм. Такий гібридний підхід робить дані навушники на сто відсотків універсальними.

Відеоогляд Bloody MR710

Що у комплекті?

Bloody MR710 постачається у стандартній коробці, на якій традиційно перелічені основні характеристики і переваги аксесуару. Тут також вказані варіанти підключення і девайси, з якими користувач може використовувати гарнітуру – від смартфонів до ігрових консолей та десктопів.

Bloody MR710

В коробці знаходяться самі навушники, кабель з конектором 3,5 мм, USB-кабель для підзарядки, а також радіоресівер і спеціальний подовжувач для нього з підставкою, щоб можна було комфортно розмістити останній на столі.

Звісно, можна підключати ресівер і безпосередньо для комп’ютера. Але якщо останній стоїть глибоко під столом, а ви хочете бути впевненим, що на шляху радіосигналу не буде перешкод, подовжувач з підставкою стануть в нагоді. Приємно, що виробник про це подбав.

Bloody MR710

У комплекті також передбачена сумочка для транспортування, яка натякає на мобільний формат використання гарнітури. Так, Bloody MR710 – це великі повнорозмірні навушники, але через їхню максимальну універсальність в плані підключення, можливо, користувач захоче взяти такий пристрій у поїздку.

Bloody MR710

Як виглядають і наскільки зручні?

З точки зору дизайну, модель являє собою типову геймерську гарнітуру з усіма традиційними рисами даного типу продуктів. Чаші і оголів’я виконані з пластику, який має матову поверхню. На вигляд матеріал досить практичний. До нас на огляд потрапила версія Bloody MR710 у чорному кольорі, але існує також білий варіант. Дизайн розбавляють невеликі вставки червоного кольору.

Bloody MR710

Амбушюри виконані з м’якого матеріалу. В даному випадку використовується тканина, а не еко-шкіра. Тим не менше, шумоізоляція тут на дуже достойному рівні. У відеоогляді ми навіть провели експеримент, вмикаючи музику на повну гучність, і порівняли рівень звуку, коли навушники надіті та зняті. Результат ви можете оцінити за посиланням.

Bloody MR710

Bloody MR710

Модель традиційно налаштовується за розміром, крім того, чаші обертаються на 90 градусів. Завдяки цьому дані навушники можна зручно носити на шиї. Наприклад, під час прогулянки.

Bloody MR710

Bloody MR710 оснащується повноцінним RGB-підсвічуванням, яке живиться від вбудованого акумулятора самих навушників. Саме тому активне підсвічування знижує автономність приблизно вдвічі. Але і виглядає гаджет з увімкненим підсвічуванням набагато ефектніше.

Bloody MR710

На голові гарнітура сидить комфортно і під час стандартних сценаріїв використання не спадає. Але треба зважати, що це навушники для геймінгу, тож брати їх з собою на пробіжки, або займатися в них спортом буде не так зручно.

Bloody MR710

Елементи управління зосереджені на правій чаші. Тут передбачений регулятор гучності і переключення треків, клавіша живлення і кнопка Mute для мікрофона. Для підзарядки, а також для підключення гарнітури по кабелю використовується роз’єм USB Type-C.

Bloody MR710

Мікрофон має висувну конструкцію і розташований на гнучкій штанзі. Користувач може легко міняти його направлення так, як це буде необхідно.

Три способи підключення

Найцікавіший аспект у Bloody MR710 – це способи підключення. Найоптимальнішим виглядає підключення через комплектний радіоресівер. Він забезпечує стабільний сигнал на частоті 2,4 ГГц. Затримки звуку в іграх при такому способі підключення не спостерігається.

Bloody MR710

Другий варіант – Bluetooth. Він актуальний для ситуацій, коли у вас бракує вільних USB-портів для підключення ресівера, або ж ви граєте на смартфоні. Власне, для прослуховування музики та підкастів зі смартфону цей варіант також стане в нагоді. Особливо, якщо враховувати, що при Bluetooth-підключенні затримка звуку в іграх доволі помітна.

Ну і третій спосіб – стандартне підключення по кабелю. Його можна використовувати з комп’ютерами чи ноутбуками, або ж із геймпадами, ігровими консолями чи смартфонами, якщо останні мають відповідний роз’єм.

Якість звучання

Варто зазначити, що в залежності від варіанту підключення, гарнітура звучить по-різному, і мікрофон записує звук також по-різному. За відчуттями, найкраща якість буде у випадку, якщо ви підключилися по кабелю. Сама гарнітура при цьому має бути вимкнена, тобто вона перетворюється у звичайні дротові навушники. Саме при такому підключенні, за моєю суб’єктивною оцінкою, користувач отримає найбільш деталізоване звучання.

Це не означає, що при Bluetooth-підключенні звук в навушниках буде неякісним. Але саме музичні свої можливості навушники розкривають при підключенні по кабелю. Або ж через радіоресівер, який пропонує оптимальне співвідношення між якістю звучання та зручністю. В свою чергу, Bluetooth я б рекомендував використовувати в даній гарнітурі як резервний варіант підключення для ситуацій, коли ви не можете скористатись іншими способами.

Bloody MR710

Bloody MR710

Слід враховувати, що на комплектному кабелі використовується комбінований штекер під навушники та мікрофон. Тож якщо ви плануєте активно використовувати даний тип підключення у парі з ПК, подбайте завчасно про перехідник з окремими штекерами під навушники та мікрофон. В комплекті такого перехідника немає, тоді як більшість десктопів оснащуються роздільними аудіороз’ємами.

Загалом Bloody MR710 залишає дуже приємні враження від якості звучання. Всередині чаш встановлені 50-мм динаміки з технологією гібридної діафрагми, виготовлені на основі біотехнології з міцелієм та вуглецевим волокном. Звучання орієнтоване на ігрові сценарії – присутні виражені низькі частоти. Але і музику слухати в цих навушниках мені особисто сподобалося.

Bloody MR710

Автономність

Виробник обіцяє вражаючу автономність – 44 години роботи за умови, що підсвічування буде вимкненим. З підсвічуванням автономність зменшується вдвічі і становитиме 22 години, що також непогано. Не варто також забувати, що навіть у випадках коли акумулятор неочікувано розрядиться, користувач може підключитися по кабелю і продовжити гру. Також для гарнітури заявлена можливість швидкої зарядки. 15 хвилин на зарядці забезпечать вам до 3 годин роботи.

Bloody MR710

Підсумки

Отже, в моделі MR710Bloody бренду Bloody вдалося втілити дуже збалансовану і доступну альтернативу більш дорогим бездротовим геймерським навушникам від конкурентів. Цінник становить 2500 гривень, або менше 70 доларів, на момент підготовки даного огляду. За ці гроші користувач отримає, мабуть, найуніверсальніші ігрові навушники в плані підключення, з хорошим дизайном, чудовою шумоізоляцією і дуже достойним звучанням за мірками ігрових гарнітур.

Характеристики Bloody MR710

Розміри: 205 х 205 х 93 мм
Вага: 335 г
Чохол для транспортування: 24.5 х 28.5 мм
Підключення
Бездротовий зв’язок 2.4 ГГц
Bluetooth v5.0
Дротовий аудіороз’єм 3.5 мм
Робочий діапазон: до 12 м
Вбудований акумулятор: літієва батарея ємністю 1200 мАгод
Час відтворення: 44 год (підсвічування вимкнено) / 22 год (підсвічування увімкнено)
Навушники
Динамік: 50 мм
Частота: 20 Гц – 20 кГц
Імпеданс: 16 Ом
Чутливість: 105 дБ
Мікрофон
Тип: однонаправлений
Частота: 100 Гц – 10 кГц
Чутливість: -42 дБ
Кабель
Зарядний кабель Type-C: 80 см
Аудіокабель 3.5 мм: 150 см
Детальніше: bloody.com.ua

TechnoGuide