Огляд COUGAR Argo One: геймерське крісло, що «дихає» і надихає

Огляди
Опубліковано:
|
Автор:

COUGAR Argo One – це крісло, яке можна зручно налаштувати під будь-який зріст та тип фігури, воно може нахилятися, гойдатися і на 100% адаптується під користувача. До того ж, ви не будете пітніти за рахунок спеціальної сіточки на сидінні та спинці. Саме вона робить дане крісло комфортним у будь якому сезоні.

Відеоогляд COUGAR Argo One

COUGAR Argo One – це більш компактне та стримане крісло, ніж харизматичний велетень COUGAR Terminator з нашого попереднього огляду. Але в даній моделі є своя особливість, що вирізняє Argo One серед більшості ігрових крісел. Зазвичай в геймерських кріслах на спинці та сидінні використовується еко-шкіра з м’якою підкладкою.

COUGAR Argo One

В даній моделі виробник відмовився від сталої традиції, натягнувши спеціальну сіточку. Остання є досить міцною і з часом не втрачає своєї пружності. Щоб переконатися в цьому, достатньо поглянути на інші крісла COUGAR з аналогічним рішенням. Зокрема, на базову модель Argo, яка на момент появи Argo One продавалася вже більше року. Жодних суттєвих нарікань на дану сіточку ми не чули, тож цілком можна розраховувати, що навіть після тривалої експлуатації вона матиме плюс-мінус той самий вигляд, що й в магазині. Нічого не провисає і не розтягується.

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

Ну а переваги такого рішення очевидні. У даному кріслі ви не пітнієте, поверхня «дихає», циркуляції повітря нічого не заважає. Отже, після довгої гри у вас не буде відчуття, ніби вийшли з сауни.

Конструкція крісла варта довіри. Тут використовується рама з фіброармованого пластику та алюмінієвого сплаву. За відчуттями, якщо вам таки вдасться щось зламати в цьому кріслі, то це точно буде не каркас. Крім того, виробник переглянув ергономіку спинки з тим, щоб надати їй максимально анатомічної форми. У поєднанні із поперековою підтримкою та підголівником, що регулюється, вона забезпечує найбільш зручне та природне положення тіла.

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

Огляд COUGAR Argo One: геймерське крісло, що «дихає» і надихає

Нерідко в якості поперекової підтримки в ігрових кріслах використовується звичайна подушка на ременях. Тут же застосували зовсім інший підхід. Відповідний елемент динамічно регулюється і підлаштовується під користувача.

Для сидіння передбачене стандартне регулювання за висотою, за кутом нахилу спинки, а також можна регулювати і саме сидіння вперед/назад. Останню опцію мало де зустрінеш.

Для COUGAR Argo One передбачено два режими: коли сидіння і спинка зафіксовані і не рухаються. Або ж щось на кшталт крісла-гойдалки, коли конструкція перебуває у рухомому положенні. Мені найбільше подобається саме цей варіант – це справді зручно, адже ви можете сидіти в більш розслабленій позі.

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One\ COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

Підлокітники також регулюються як вперед-назад, так і під кутом, а також за висотою. Цікаво, що на підлокітниках тут уже не такий твердий пластик, як у деяких інших моделях, а більш м’який і приємний на дотик.

Підголівник регулюється не тільки за нахилом, але й за висотою. Це робить COUGAR Argo One зручним кріслом для користувачів майже будь-якого зросту.

COUGAR Argo One

COUGAR Argo One

Окремо хочеться відзначити колеса. За відчуттями вони досить надійні, а також тихі. Тут, очевидно, грає свою роль спеціальне покриття. Більшість крісел, з якими ми мали справу, рухаються по ламінату зі звуком товарного потягу, тоді як Argo One пересувається тихо та м’яко.

COUGAR Argo One

Якщо ж говорити суто про дизайн, то крісло виглядає досить стримано у порівнянні з ігровими моделями. Там ми бачимо зазвичай купу логотипів і нагромадження різноманітних елементів. У COUGAR Argo One також простежуються геймерські елементи, але загалом крісло вийшло більш мінімалістичним. Проте, кольорова гама і символіка бренду не залишають сумнівів – дане крісло оцінить будь-який геймер.

COUGAR Argo One

Загальні враження

На практиці COUGAR Argo One виявилося дуже зручним кріслом. Воно напрочуд гнучке в плані налаштувань та адаптивності. Крім того, крісло зручно буде використовувати як взимку, так і в теплий період – завдяки спеціальній сіточці на сидінні та спинці користувач майже не пітніє.

Дане крісло можна рекомендувати досвідченим користувачам, які вже мають певний досвід з геймерськими кріслами. Такий користувач не настільки прагне до яскравих дизайнерських фішок та суто зовнішніх експериментів, як при виборі першого крісла. Натомість він хоче отримати ідеальну кастомізацію – налаштувати все під себе і назавжди забути про дискомфорт у спині, втому та подібні негаразди.

Звісно, крісло не дешеве – 18000 гривень на момент підготовки цього огляду. Проте існує чимало більш дорогих моделей, але не більш зручних. Та у випадку із COUGAR Argo One ви точно не пожалкуєте про витрачені гроші.

Характеристики COUGAR Argo One

Особливості: висувне сидіння, регульований 3D-підлокітник, гнучка регульована спинка
Максимальне навантаження: 150 кг
Вага: 26 кг
Розміри: 675 x 1140 x 690 мм
Ціна: 17 999 грн
Детальніше: cougar-ukraine.com

TechnoGuide