Lenovo Yoga Book 9i: ноутбук-трансформер з двома OLED-екранами

Lenovo Yoga Book 9i Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Lenovo анонсувала незвичний ноутбук-трансформер Yoga Book 9i, оснащений двома OLED-екранами. Серед особливостей новинки відзначимо той факт, що дана модель позбавлена фізичної клавіатури – її роль виконує один з екранів.

Обидва екрани мають діагональ 13,3 дюйми, роздільну здатність 2880 x 1800 пікселів, співвідношення сторін – 8 до 5. Заявлена підтримка Dolby Vision, яскравість 400 ніт та частота 60 Гц.

Lenovo Yoga Book 9i

Ноутбук працює на базі процесора Intel Core i7 покоління Raptor Lake-U. Останній має два основних продуктивних ядра, 8 енергоефективних (12 потоків). Обсяг оперативної пам’яті складатиме 16 ГБ (LPDDR5x), накопичувач представлений в двох опціях: 1 ТБ або 512 ГБ (SSD PCIe 4.0).

Lenovo Yoga Book 9i отримав акумулятор на 80 Втг. Виробник обіцяє до 10 годин автономної роботи при яскравості дисплеїв 150 ніт. Якщо один з дисплеїв буде вимкнений (планшетний варіант використання), автономність складе до 14 годин.

YOGA Book 9i поставляється в комплекті з підставкою, що дозволяє користувачам легше працювати під час руху. Знімна Bluetooth-клавіатура розширює можливості багатозадачності, так само як і стилус Smart Pen, розроблений Lenovo, який можна використовувати для підвищення продуктивності.

Lenovo Yoga Book 9i

Розроблене компанією Lenovo у співпраці з Microsoft іноваційне програмне забезпечення для YOGA Book 9i розширює можливості користувача в роботі, навчанні, трансляціях, творчості та простих іграх. Працюючи на Windows 11, програмне забезпечення охоплює функції “розумного” письма та читання, а також можливість ведення нотаток для тих, хто навчається вдома. Ця функція дозволяє користувачеві робити замітки на одному екрані, одночасно переглядаючи онлайн-клас на другому.

За попередніми даними ціна YOGA Book 9i складе 2100 доларів. Очікується, що продажі стартують влітку.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide