Бізнес-рішення Lenovo на CES 2023: ноутбук-трансформер з e-Ink-екраном, магнітні аксесуари, бездротова док-станція та інші цікавинки

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

На виставці CES 2023 компанія Lenovo оголосила про оновлення своєї лінійки комп’ютерів для бізнесу та представила цікаві аксесуари.

Трансформер ThinkBook Plus Twist з e-Ink екраном

Серед представлених ноутбуків оновлення лінійки ThinkBook Plus, яка переосмислює досвід Lenovo в створенні та вдосконаленні пристроїв з екраном, що обертається. З моменту створення у 2020 році, ThinkBook Plus став синонімом унікальних та інноваційних пристроїв для малого та середнього бізнесу.

У новому ThinkBook Plus Twist інженери компанії переосмислили цю категорію, обладнавши пристрій подвійним дисплеєм, що обертається на 360°. Це дозволило створити ноутбук нового покоління, який пропонує багаторежимну універсальність.

ThinkBook Plus Twist

ThinkBook Plus Twist завдяки декільком режимам може бути дуже універсальним пристроєм і використовуватись як у розкладному форматі, так і в форматі планшету. Крім можливості обрати форм-фактор для оптимального сценарію користування, новинка дозволяє перемикатись між OLED-дисплеєм та кольоровим e-Ink екраном за допомогою унікального поворотного шарніра.

ThinkBook Plus Twist

Тим, хто часто подорожує у справах, сподобається працювати на e-Ink дисплеї у режимі ноутбука “друкарська машинка” або “електронний папір” у режимі планшета, що дозволяє легко запускати, редагувати та перевіряти документи за допомогою клавіатури чи пера. Дисплей e-Ink зменшує напругу очей при тривалому використанні, а також споживає менше енергії, що дозволяє заряджатись рідше. Для більш серйозних робочих процесів з документами або зображеннями, користувачі можуть переключитися в режим OLED-планшета та працювати за допомогою пера на яскравому 400-нітовому дисплеї 2,8K.

ThinkBook Plus Twist

Нове покоління ThinkBook з магнітними аксесуарами Lenovo Magic Bay

Lenovo також представила ноутбук ThinkBook 16p Gen 4 з високопродуктивним «залізом»‎. Йдеться про процесори Intel Core 13-го покоління та дискретну відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4060. Новинка відрізняється інноваційною модульною конструкцією аксесуарів Lenovo Magic Bay з магнітним штифтовим роз’ємом, що дозволяє легко під’єднати додаткові пристрої, як, наприклад, вебкамера Lenovo Magic Bay 4K, аксесуари Lenovo Magic Bay LTE або Lenovo Magic Bay Light.

ThinkBook 16p Gen 4

ThinkBook 16p Gen 4 є першою модернізацією високопродуктивних моделей з портфоліо і був розроблений з урахуванням покращення взаємодії з кінцевим користувачем, а також більшою універсальністю під час спільної роботи на відеоконференціях та мобільності завдяки рішенням Lenovo Magic Bay. Акумулятор більшої ємності 80 Вт/год, з можливістю швидкої зарядки, забезпечить триваліший термін служби акумулятора та витрачати менше часу на заряджання. Збільшений скляний тачпад розроблений для більш плавного введення, а потреби в конференц-зв’язку задовольняються завдяки камері FHD і чотирьом динамікам Harman Kardon, які направлені на користувача та забезпечують захоплюючий звук під час конференц-зв’язку чи ігор.

ThinkBook 16p Gen 4

Унікальною особливістю ThinkBook 16p Gen 4 є магнітний рознім Pogo Pin, розташований у верхній частині дисплея, який призначений для встановлення модульних аксесуарів Lenovo Magic Bay. Ці аксесуари, що можна додатково замовити до окремих конфігурації ThinkBook 16p Gen 4, перетворять ThinkBook на домашню студію потокового відео або розширять можливості підключення до мережі 4G LTE для роботи та розваг у дорозі.

Бізнес-рішення Lenovo на CES 2023: ноутбук-трансформер з e-Ink-екраном, магнітні аксесуари, бездротова док-станція та інші цікавинки

За допомогою програмного забезпечення Lenovo View інтегрована FHD-камера може працювати разом зі знімною вебкамерою Lenovo Magic Bay 4K і об’єднувати обидва відеопотоки в один. Така комбінація дозволяє автоматично відстежувати обличчя та розпізнавання фону, на якому програмне забезпечення може прибрати все зайве.

Бездротова док-станція ThinkBook 13x Gen 2

Крім того, компанія Lenovo представила нову бездротову док-станцію ThinkBook 13x Gen 2, яка поєднує кілька технологій для підключення та зарядження практично без кабелів. Передбачається, що така док-станція допоможе підвищити продуктивність і зручність роботи завдяки підтримці двох дисплеїв і розширенню портів та забезпечує свободу пересування та простоту робочого простору.

ThinkBook 13x Gen 2

Поєднуючи кілька передових технологій з метою трансформації способу підключення, нове рішення використовує Wi-Fi 6, Power-by-Contact і універсальну бездротову зарядку, щоб розв’язати проблеми з кількома кабелями. Бездротова док-станція ThinkBook еволюціонувала від «підключи та працюй» до простішого досвіду «встанови та працюй».

Використання Power-by-Contact для бездротової зарядки ноутбука є революційною технологією, яка передає енергію за допомогою провідних електродів, підключених до ланцюгу приймання та акумулятора-приймача. Технологія працює в поєднанні з бездротовою зарядною панеллю, яка забезпечує до 10 Вт для універсальних смарт-пристроїв та аксесуарів, що підтримують бездротову зарядку.

Новинку можна придбати в ексклюзивному комплекті з вибраними моделями ThinkBook 13x Gen 2 2023 року.

Суперкомпактний ПК Tiny ThinkCentre neo

Серед інших новинок оновлена модель ПК у форм-факторі Tiny — ThinkCentre neo 50q. Це компактний настільний комп’ютер об’ємом 1 л, розроблений спеціально для малого та середнього бізнесу.

Tiny ThinkCentre neo

ThinkCentre neo 50q Gen 4, сучасний погляд на класичний настільний комп’ютер ThinkCentre Tiny, пропонує малим і середнім підприємствам значну потужність завдяки новітнім процесорам Intel Core 13-го покоління, розміщеним у невеликому компактному корпусі об’ємом 1 л із вміло прихованою вентиляцією, вбудованою в передню панель. До 1 ТБ вбудованої пам’яті, у поєднанні з жорстким диском об’ємом до 1 ТБ і до 32 ГБ оперативної пам’яті DDR4 прискорять виконання робочих завдань завдяки швидшому та плавному запуску й обробці програм.

Tiny ThinkCentre neo

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide