Від нових iPhone 15 очікують суттєвий приріст автономності – інсайдери

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Тайванська компанія TSMC, що є підрядником Apple з виробництва чіпів, почала масове виробництво компонентів за 3-нм технологією для нових iPhone. Вірогідно мова йде про новітній процесор А17, який буде використовуватися у iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra.

За даними інсайдерів нові 3-нм чіпи будуть споживати на 30-35% менше енергії, тож можна розаховувати на приріст автономності гаджетів. Крім того, нові процесори будуть більш потужними, тобто можна сподіватися і на більшу продуктивність у повсякденних задачах, або іграх.

Але, як пишуть журналісти, у поточній ітерації процесорів TSMC приділяє максимальну увагу саме енергоефективності, аніж продуктивності. В такому підході є резон, адже актуальні моделі iPhone і так пропонуєть вичерпну продуктивність в усіх задачах, які ми звикли виконувати за допомогою смартфона. А от суттєвий приріст автономності – це саме те, чому зрадів би будь-який користувач смартфона. Чи справдяться дані прогнози, ми дізнаємось майбутньої осені, коли Apple традиційно представить нове покоління iPhone.

TechnoGuide