Гігабітний інтернет від компанії «Інформаційні технології»

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Інтернет давно вже став частиною побуту, джерелом інформації, способом зв’язку, дозвілля. Тому не дивно, що вимоги до цих послуг стають більш високими. Працювати віддалено чи навчатися дистанційно, грати в сучасні онлайн-ігри, завантажувати відео чи дивитися фільми в найкращій якості — усе це вимагає швидкісного інтернету.

Гігабітний інтернет сприяє багатозадачності: усі члени родини можуть користуватися ним одночасно, без «зависань» і погіршення якості зв’язку. Компанія «Інформаційні технології» пропонує послуги з підключення швидкісного інтернету в Києві на комфортних умовах.

Gigabit Ethernet: характеристика

Gigabit Ethernet (GbE) у комп’ютерній мережі — це набір технологій для передачі інтернету зі швидкістю 1 Гбіт/с. Він використовується з 1999 року, поступово витісняючи стандартні пакети Fast Ethernet зі швидкістю 100 Мбіт/с. Характеристики GbE описуються протоколом IEEE 802.3ab.

Для передачі даних зі швидкістю 1 Гбіт/с використовуються спеціальні кабелі:

  • оптоволоконні — кілька оптових волокон, ізольованих одне від одного, у захисній оболонці;
  • багатомодові — оптичні світловоди в маркувальній оболонці;
  • вита пара — скручені між собою ізольовані кабелі.

Передачу даних зі швидкістю 1 Гбіт/с забезпечує спеціальний роутер, що його надає провайдер.

Переваги надшвидкісної передачі даних

Популярність гігабітного інтернету зумовлена його явними перевагами перед звичайним Fast Ethernet:

  1. Відчутно вища швидкість скачування відеофайлів великого розміру й завантажування на інтернет-ресурси та хмарні сервіси — до двох хвилин.
  2. Можливість паралельного підключення великої кількості пристроїв.
  3. Стрім і перегляд відео в режимі Ultra HD.
  4. Відсутність перебоїв під час використання сервісів відеозв’язку (Zoom, Skype, Google Meet). Це дає можливість дистанційно навчатися, працювати чи просто спілкуватися з друзями і родичами, які перебувають за багато тисяч кілометрів від співрозмовника.
  5. Можливість грати у «важкі» ігри із хмарних серверів.

Підключити гігабіт можна, якщо на вашому комп’ютері встановлена операційна система Windows 7 і вище, а також за допомогою адаптера на 1 Гбіт/с (передбачений у всіх сучасних пристроях) та ССД-диска.

Гігабіт у компанії «Інформаційні технології»

Компанія «Інформаційні технології» — київський інтернет-провайдер, серед послуг якого є підключення гігабітного інтернету. До вартості підключення входить спеціальний роутер та оптоволоконний кабель (10 м). Гігабітний тариф передбачає максимальний пакет каналів телебачення IPTV. Підключайте гігабіт і насолоджуйтеся перевагами надшвидкісного інтернету!

TechnoGuide