Lenovo представила робочі станції ThinkStation в партнерстві з Aston Martin

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Lenovo анонсувала нові робочі станції ThinkStation PX, P7 та P5, дизайн яких створювали у партнерстві з Aston Martin. В результаті продукція нагадує культові автомобілі даного бренду. Зокрема, в моделі мають червоно-чорне кольорове оформлення, триканальну систему охолодження з 3D-решіткою та великими вентиляційними отворами, – усе це виконано в стилістиці Aston Martin.

Флагманом нової серії виступає Lenovo ThinkStation PX, яка розрахована на високопродуктивні задачі, зокрема у центрах обробки даних. Робоча станція пропонує до 120 ядер процесора та обіцяє 53% підвищення продуктивності порівняно з попередниками. Станція може оснащуватись до 4 відеокартами Nvidia RTX 6000 Ada Generation для роботи з графікою та до 2 ТБ пам’яті DDR5. Потужність блоку живлення сягає 1850 Вт, з можливістю резервного живлення.

Lenovo представила робочі станції ThinkStation в партнерстві з Aston Martin

Модель ThinkStation P7 виконана у більш стриманому стилі. Тут передбачений один роз’єм для процесора і підтримка до 56 ядер з процесорами Intel 4-го покоління Xeon Scalable. Заявлена підтримка до трьох відеокарт Nvidia RTX 6000.

Нарешті, ThinkStation P5 – це більш просто робоча станція з базовими характеристиками. Проте, її потужність неспіврозмірно вища, ніж можуть запропонувати звичайні ПК. Lenovo ThinkStation P5 оснащена процесором Intel Xeon W з 24 ядрами і підтримує до двох dbltjrfhn Nvidia RTX A6000.

Lenovo представила робочі станції ThinkStation в партнерстві з Aston Martin

Робочі станції ThinkStation PX, P7 і P5 розроблені для використання у найвимогливіших професійно керованих ІТ-середовищах, готові до виконання основних найбільш необхідних функцій та забезпечують безпеку корпоративного рівня. Новинки отримали оновлення до Premier Support і трирічну гарантію.

Три нові робочі станції будуть доступні з травня 2023 року.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide