Acer ebii: електровелосипед зі штучним інтелектом для запобігання ДТП

Acer ebii: електровелосипед зі штучним інтелектом для запобігання ДТП Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Acer представила свій новий електровелосипед Acer ebii з вбудованим дисплеєм, що відображає інформацію про швидкість, відстань та інші параметри поїздки. Велосипед оснащений двигуном з максимальною потужністю 250 Вт та батареєю ємністю 467 Вт*год, що забезпечує до 110 км ходу від одного заряду.

Окрім того, Acer ebii має вбудований пристрій зв’язку, що дозволяє встановлювати зв’язок зі смартфоном та відслідковувати статистику поїздок. Велосипед також має вбудований GPS-чіп, що дозволяє відслідковувати місцезнаходження в режимі реального часу. Крім того, новинку обладнали низкою датчиків, які працюють на основі ШІ — зокрема для прогнозованого керування трансмісією та запобігання зіткненням.

Acer ebii: електровелосипед зі штучним інтелектом для запобігання ДТП

За словами представників Acer, Acer ebii – це екологічно чистий транспорт, який дозволяє зменшити кількість викидів шкідливих речовин в атмосферу та відсутність шуму, що забезпечує комфортну поїздку.

Точних даних щодо старту виробництва та вартості поки немає. За попередніми даними ціна буде в діапазоні від 1500 до 2500 доларів.

TechnoGuide