Huawei представив навушники FreeBuds 5 з цікавим дизайном і гібридним шумозаглушенням за $130

FreeBuds 5 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Окрім флагманських смартфонів Huawei P60, P60 Pro, P60 Art і Mate X3 компанія також представила цікавий аксесуар – навушники Huawei FreeBuds 5 у незвичному дизайні та з функцією гібридного шумозаглушення.

Навушники одразу привертають увагу незвичним дизайном. Виробник стверджує, що саме така форма була досягнута шляхом чисельних випробувань.

FreeBuds 5

Huawei FreeBuds 5 оснащені динаміками з діафрагмою діаметром 11 мм. Китайська компанія обіцяє, що навушники здатні видавати глибокий бас і насичений звук.

Новинка отримала підтримку кодеків L2HC і LDAC і сертифікат Hi-Res Audio Wireless. Для підключення до смартфонів використовується адаптер бездротового зв’язку Bluetooth 5.2.

FreeBuds 5

Модель оснащується гібридним шумозаглушенням, а автономність самих навушників (без кейса) сягатиме 5 годин. Автономність в разі періодичної підзарядки від кейса збільшується до 30 годин. Крім того, навушники оснащені швидкою зарядкою – всього 5 хвилин підзарядки дадуть користувачу до 2 годин прослуховування музики.

Навушники Huawei FreeBuds 5 вже доступні у продажу в Китаї, ціна еквівалентна $130. Модель продається у білому, сріблястому та помаранчевому кольорах.

TechnoGuide