Xiaomi представила найдешевші смартфони – Redmi A2 і Redmi A2+

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд Redmi, що входить до структури компанії Xiaomi, анонсував два ультрабюджетних смартфони: Redmi A2 і Redmi A2+. Очікується, що дані моделі стануть одними з найдоступніших в асортименті бренду. Відтак і характеристики новинок базові.

Redmi A2 отримав дисплей на 6,52-дюйми з роздільною здатністю 720 х 1600. В основі смартфону використовується процесор MediaTek Helio G36 у парі з 2 або 3 ГБ оперативної пам’яті. До послуг користувача 32 ГБ пам’яті для додатків да зберігання даних. Цей обсяг можна розширити за рахунок карт пам’яті.

Xiaomi представила найдешевші смартфони - Redmi A2 і Redmi A2+

Основна камера Redmi A2 має роздільну здатність 8 Мп, фронтальна – 5 Мп. Незважаючи на доступну ціну, смартфон отримав потужний акумулятор на 5000 мАг. Потужність зарядки складає 10 Вт. До речі, відповідний блок живлення входить в комплект. В якості ОС використовуватиметься Android 12 (Go Edition).

Щодо другої моделі Redmi A2+, її характеристики практично співпадать із Redmi A2. Щоправда, модель з позначкою “+” матиме датчик відбитків пальців, який знаходиться на задній поверхні смартфона.

Щодо ціни поки інформації немає, але очікується, що вона буде чи не найнижчою на ринку, враховуючи характеристики новинок.

TechnoGuide