Lenovo представила оновлені ноутбуки лінійки Yoga

Lenovo представила оновлені ноутбуки лінійки Yoga Ноутбуки
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Lenovo анонсувала оновлення у линійці ноутбуків Yoga, представивши моделі з вдосконаленою технологією Lenovo X Power для більшої продуктивності, новим дисплеєм PureSight або Premium Suite та новою клавіатурою, де виробник збільшив розміри клавіш.

Технологія Lenovo X Power включає в себе набір апаратних і програмних функцій для забезпечення швидшого та плавнішого користування інтерфейсом.

Lenovo Yoga Pro 9i

Оновлений Yoga Pro 9i отримав мобільні процесори Intel Core до 13-го покоління, графіку NVIDIA RTX 4070 для ноутбуків, а також покращену систему охолодження. Виробник акцентує увагу на тому, що даний ноутбук підійде для редагування та рендерингу відео, 3D-моделювання чи проєктування графіки.

Lenovo Yoga Pro 9i

Ноутбук доступний у версіях на 14,5 дюйми та 16 дюймів. Роздільна здатністю – до 3,2K (3200×2000), яскравість – до 1200 ніт, частота оновлення – 165 Гц. Екрани характеризуються 100% охопленням кольору за стандартами DCI-P3, sRGB і Adobe RGB.

Модель також адаптована для віддаленої роботи, що передбачає відеоконференції. Зокрема, на корпусі розмістили чотири мікрофони з шумозаглушенням, а система охолодження працює тихіше, щоб не заважати розмові. Крім того, до послуг користувача веб-камера на 5 Мп.

Yoga Pro 9i доступний у двох кольорах: бірюзовий (Tidal Teal) та сірий (Storm Grey).

Lenovo Yoga Slim 7

Yoga Slim 7 – це стильний ноутбук у тонкому корпусі. Оновлену модель оснащено OLED-дисплеєм на 14,5 дюйми роздільною здатністю до 3K (3072×1920). Дисплей використовує технологію TÜV Rheinland Low Blue Light і має сертифікацією Eyesafe, що знижує втому очей.

Lenovo Yoga Slim 7

В основі ноутбука використовуються процесори нового покоління AMD Ryzen серії 7000. Товщина корпусу складає всього 13,9 мм. Незважаючи на настільки тонкий корпус, Yoga Slim 7 отримав шість динаміків з двома сабвуферами, а також потужну батарею на 70 Вт*год. Також є підтримка швидкої зарядки, яка дозволить зарядити акумулятор за 15 хвилин для 2 годин роботи.

Yoga Pro 7 і Yoga Pro 7i

Ще дві новинки Yoga Pro 7 і Yoga Pro 7i отримали потужні відеоадаптери для ноутбуків NVIDIA RTX 3050 або 4050, в залежності від модифікації. Yoga Pro 7 і 7i доступні з 14,5-дюймовим дисплеєм PureSight Pro з роздільною здатністю до 3K (3072х1920), яскравістю 400 ніт і частотою оновлення 120 Гц.

Yoga Pro 7 і Yoga Pro 7i

Ноутбуки оснащуються чотирма мікрофонами з шумопоглинанням і підтримкою Voice ID (голосова ідентифікація користувача). Також на борту чотири динаміки, інфрачервона Full HD камера з захисною шторкою і оновлена клавіатура зі збільшеними клавішами.

Yoga Pro 7 і Yoga Pro 7i оснащені акумулятором до 73 Вт*год. Незважаючи на це, корпус став тоншим – від 15.6 мм.

Lenovo Yoga 7 і Yoga 7i

Чергове покоління ноутбуків Yoga 7 має класичний формат ноутбука-трансформера. Екран обертається на 360 градусів, і модель складається у планшетний форм-фактор, що розширює сферу використання.

Lenovo Yoga 7 і Yoga 7i

Ноутбуки використовують процесори Intel 13-го покоління або AMD Ryzen серії 7000, в залежності від моделі. Використовується дисплей на базі OLED-матриці з роздільною здатністю до 2,8K (2880×1800) та 100% охоплення колірного простору за стандартом DCI-P3.

Lenovo Yoga Slim 6

Lenovo Yoga Slim 6

Ще один тонкий і легкий ноутбук – Yoga Slim оснащено процесорами AMD Ryzen серії 7000. Додатково є можливість вдосконалити роботу ноутбука Yoga, використовуючи програмні рішення Lenovo Vantage 9 і Lenovo Smart Performance 9 для оптимізації пристрою, моніторингу продуктивності, перевірки працездатності ПК, покращеної безпеки та навіть вирішення та запобігання проблемам. У разі виникнення несправностей, розширена послуга Premium Care Plus дає пріоритетний доступ до досвідчених техніків, швидкого ремонту, додаткового захисту пристрою та допомоги з програмним забезпеченням.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide