Motorola Razr 40 Ultra з’явився на перших якісних рендерах

Motorola Razr 40 Ultra з'явився на перших якісних рендерах Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

Відомий інсайдер Еван Блас опублікував серію якісних рендерів ще не анонсованого розкладного смартфона Motorola Razr 40 Ultra. На зображеннях модель фігурує з різних боків, що дозволяє оцінити її дизайн та кольорову гаму.

Отже, можна прогнозувати, що Motorola Razr 40 Ultra випускатиметься у чорному, сіро-синому та червоному кольорах. В останньому варіанті фігурує цікаве дизайнерське рішення – шкіряна задня кришка. Для модифікацій в інших кольорах використовується скло та пластик.

Motorola Razr 40 Ultra

Серед характеристик, які називають інсайдери, відомо про 3,6-дюймовий pOLED-екран з двома вбудованими камерами на зовнішній поверні пристрою. Основний дисплей матиме роздільну здатність 6,9 дюйми. Він також буде виготовлений на базі pOLED-матриці і матиме роздільну здатність 2640 х 1080. Частота оновлення – 165 Гц.

Motorola Razr 40 Ultra

Прогнозують, що Motorola Razr 40 Ultra отримає процесор Snapdragon 8+ Gen 1, акумулятор на 3640 мАг і підтримку швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

Motorola Razr 40 Ultra

Якщо вірити інсайдерам, Motorola Razr 40 Ultra буде коштувати 1199 євро. Проте, переконатися в точності таких даних ми зможемо лише після офіційного анонсу.

TechnoGuide