Sony Xperia 1 V: топовий камерофон з функціями камер Alpha за ціною $1400

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Sony представила флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, який отримав топову камеру на базі 52 Мп сенсора, а також широкі можливості ручних налаштувань фото і відео, характерні для камер Sony Alpha.

Sony Xperia 1 V працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen2, має 12 ГБ оперативної пам’яті, а також 256 Гб користувацької пам’яті з підтримкою карт microSD. Діагональ OLED-екрану становить 6,5 дюйми, роздільна здатність – 3840 х 1644. Ємність акумулятора – 5000 мАг. Виробник обіцяє, що одного заряду вистачить для 20 годин автономної роботи в режимі безперервного відтворення 4K-відео.

Sony Xperia 1 V

Як бачимо, модель отримала флагманські характеристики, але найбільш цікавим елементом Sony Xperia 1 V стала камера. Sony використовує тут новий BSI сенсор Exmor T for Mobile формату 1/1,35 дюйми з роздільною здатністю 52 Мп. Головний модуль має об’єктив 24 мм f/1.9. Основний модуль доповнює 12-Мп телефото з оптичним зумом 85-125 мм і надширококутник на 12 Мп. Роздільна здатність фронтальної камери складає 12 Мп, вона базується на 1/2,9-дюймовому сенсорі.

Особливу увагу виробник приділив широким можливостям ручних налаштувань як для зйомки фото, так і відео.  Також тут є деякі фішки нових камер Sony накшталт Sony ZV-E1. Наприклад, режим Product Showcase, який дозволяє камері інтелектуально обирати об’єкт фокусування при зйомці відеоблогів, де ведучий робить огляд тих чи інших продуктів. Новий сенсор також забезпечує покращені тони шкіри.

Ціна Sony Xperia 1 V стартує від $1400. Продажі у США стартують влітку.

За інформацією Engadget

TechnoGuide