Комплексний підхід до створення промороликів: що потрібно знати

Статті
Опубліковано:
|
Автор:

В епоху перенасичення інформацією проморолик допомагає не тільки привернути увагу аудиторії, але й сформувати у неї лояльне ставлення до бренду та переконати в купівлі або замовленні послуги саме у вашої компанії.

LANET PRODUCTION: створення рекламних роликів

За допомогою промо ролика ви можете продемонструвати переваги, показати функціонал товару або сервісу, розповісти про комплектацію продукту. Але щоб відео було ефективним, важливо довірити його створення професіоналам, які зможуть з нуля втілити в життя ваші ідеї та донести цінності.

Українська продакшн студія LANET PRODUCTION пропонує комплексну послугу створення рекламних роликів. Процес роботи складається з декількох етапів:

  • Підготовка — обговорення з клієнтом цілей та візуального стилю відео, написання та затвердження сценарію, проведення кастингу, пошук та оренда локації, збір команди та підбір обладнання.
  • Знімальний процес — зйомка відео з акторами за затвердженим сценарієм на обраній локації, затвердження ще «сирого», пробного ролика.
  • Постпродакшн — робота з корекцією кольорів відео, анімацією, звуком, монтаж, додавання інфографіки, заставки та титрів. Саме на цьому етапі ролик стає яскравим та цікавим для глядача.

Зйомки можливі як на локації клієнта, так і у власній відеостудії в Києві, де пропонується декілька різних зон і професійне обладнання.

Комплексний підхід до створення промороликів: що потрібно знати

Що саме входить у послугу, залежить від виділеного замовником бюджету. У максимальному пакеті, окрім базових робіт, доступні моушн-дизайн, який «оживляє» будь-яке відео, можливість отримати бекстейдж-матеріали зі зйомок, а також різні додаткові роботи, виходячи із завдання та поставлених цілей.

Команда LANET PRODUCTION зацікавлена в успіху ролика та максимально включена у процес на кожному етапі створення відео. За більш ніж 6 років роботи фахівці студії встигли попрацювати над проєктами різної складності, тому завжди запропонують найкращі рішення щодо стилістики, ефектів, або інші зміни, якщо побачать, що це необхідно для кращого результату.

Щоб переглянути портфоліо продакшена, дізнатися деталі співпраці та замовити зйомку в Києві проморолика, звертайтесь до менеджера студії LANET PRODUCTION.

TechnoGuide