Redmi Buds 4 Active: недорогі TWS-навушники з шумозаглушенням в захищеному корпусі

Redmi Buds 4 Active Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Xiaomi представила нові навушники Redmi Buds 4 Active на глобальному ринку. Модель оснащена системою активного шумозаглушення і захистом від вологи за стандартом IPX4.

В основі навушників Redmi Buds 4 Active використовується динамік діаметром 12 мм. До смартфонів та інших сумісних пристроїв модель під’єднується за допомогою сучасного протоколу Bluetooth 5.3 з підтримкою Google Fast Pair. За дизайном це навушники-вкладиші з резиновою насадкою, яка забезпечує щільне розміщення навушника у вушному каналі.

Redmi Buds 4 Active

Для Redmi Buds 4 Active заявлена автономність до 5 годин у режимі безперервного прослуховування музики. Якщо враховувати підзарядку від зарядного кейсу (440 мАг), автономність зросте до 28 годин. Заявлена підтримка швидкої зарядки. Так, всього 10 хвилин на зарядці забезпечать користувачу 2 години автономної роботи.

Redmi Buds 4 Active

Виробник поки не розголошує даних щодо ціни і дати старту продажів, тож стежимо за оновленнями. Проте, моделі лінійки Redmi Buds зазвичай є бюджетними, томи можна передбачити, що і Redmi Buds 4 Active будуть недорогими навушниками.

За інформацією Xiaomi

TechnoGuide