Ігровий контролер ASUS ROG Raikiri – старт продажу в Україні

Ігровий контролер ASUS ROG Raikiri – старт продажу в Україні Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія ASUS оголосила про старт продажу в Україні нового ігрового контролера ROG Raikiri. Завдяки інтуїтивним елементам керування та гнучким можливостям для персоналізації, ROG Raikiri ідеально підходить для топових ігор на комп’ютерах і консолях Xbox наступного покоління.

Контролер ROG Raikiri вкладає всі потрібні геймерам команди просто в їхні руки. Геймери отримають перевагу над своїми супротивниками завдяки ергономічним лівій і правій кнопкам на зворотному боці контролера, до яких легко дістатися і які забезпечують чудові тактильні відчуття з кожним натисканням. Крім того, ці кнопки можна запрограмувати, щоб використовувати як гарячі клавіші у грі або для налаштування чутливості джойстиків на льоту.

Ігровий контролер ASUS ROG Raikiri – старт продажу в Україні

Лівий і правий тригери підтримують повний або ж короткий діапазон руху, а також можливість налаштування «мертвих зон» за допомогою програмного центру Armoury Crate. Контролер має також інші можливості для персоналізації, зокрема регулювання чутливості джойстиків за допомого кривої відгуку, а також вибір режиму підсвічування RGB Aura.

Для того щоб поглибити занурення у гру, ROG Raikiri оснащено вбудованим ЦАП ESS, який допомагає повністю розкрити потенціал підключеної ігрової гарнітури.

Придбати ігровий контролер ROG Raikiri можна вже від сьогодні у магазинах офіційних партнерів ASUS в Україні за рекомендованою ціною 4999 грн.

Характеристики ROG Raikiri

  • Підключення: дротове
  • Маса: 300 г (з кабелем)
  • Розміри: 103 x 64 x 155 мм
  • Порти: USB-C, аудіороз’єм 3,5 мм (аналоговий, комбінований, сумісний з ПК та Xbox)
  • Сумісність: Windows 10, Windows 11, Xbox Series X|S, Xbox One

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide