Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні

Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Нові представники лінійки Nitro використовують сучасні комплектуючі, що забезпечують непересічну продуктивність, необхідну для швидкого запуску популярних ігор та ПЗ, що вимогливе до ресурсів комп’ютера. Нові моделі компактніші, тонші та легші за аналоги і мають вищий показник співвідношення площі екрана до корпусу.

Ноутбуки створені з використанням процесорів Intel Core HX 13-го покоління з гібридною архітектурою або новітніми AMD Ryzen 7000 серії, та обладнані сучасними графічними процесорами NVIDIA GeForce RTX 40 серії. Оснащення передбачає SSD-накопичувачі NVMe PCIe 4-го покоління (у RAID 0) до 2 ТБ, а також оперативну пам’ять DDR5 обсягом до 32 ГБ із частотою 4800 МГц.

Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні

На відміну від попередніх моделей, діагональ екрану становить 16 дюймів із пропорціями екрану 16:10 або 17,3 дюймів з співвідношенням сторін 16:9. Передбачені різноманітні конфігурації дисплеїв: від стандартної роздільної здатності Full HD до високої чіткості QHD з частотою оновлення до 165 Гц та швидкістю відгуку 3 мс. Адаптивна синхронізація NVIDIA G-SYNC усуває розриви зображення та затримки, забезпечує чітку та динамічну зміну зображення на екрані під час гри або перегляду динамічного контенту високої чіткості.

Новинки отримали необхідні сучасні комунікації: мережевий Ethernet-контролер Intel Killer E2600 та бездротовий модуль Intel Killer Wi-Fi 6 1650i мінімізують затримки, керують розподілом пропускної здатності та гарантують безперебійне з’єднання, що важливо для онлайн-ігор. Набір інтерфейсів: USB 3.2, порт Thunderbolt 4 Type-C, що підтримує DisplayPort, новітній HDMI 2.1 та роз’єм для карток microSD.

Аудіосистема DTS:X ULTRA з двома динаміками потужністю 2 Вт забезпечує виразне просторове звучання та оптимізована для ігор. Веб-камера із роздільною здатністю HD використовує технології на базі ШІ для покращення якості зображення, розмиття фону тощо.

Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні

Доопрацьований дизайн та система охолодження

Новинки модельного ряду Nitro мають сучасний дизайн, що зовсім не схожий на попередників. Прямі лінії, мінімум яскравих елементів, оновлений автентичний логотип – моделі Nitro отримали строгу зовнішність, що привертає увагу. Тонкі рамки, що огортають екран, співвідношення екрану до корпусу становить 84% (81,3% для 17-дюймових моделей). Клавіатура має чотири зони RGB-підсвічування та окрему виділену кнопку для запуску інтерфейсу NitroSense. На відміну від аналогів минулого року, система охолодження містить термопасту на основі рідкого металу з високою теплопровідністю для ще більш ефективного охолодження процесора. Два вхідні отвори та чотири отвори для виведення повітря відзначає раціональне розміщення.

Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні

Фірмовий додаток NitroSense

Зручний інтерфейс NitroSense для керування та моніторингу всіх важливих параметрів ноутбука став ще більш функціональним. Зокрема, користувач має змогу швидко перемикати п’ять попередньо налаштованих режимів роботи ноутбука залежно від завдань, що виконуються. З технологією NVIDIA Advanced Optimus, що, залежно від обставин, інтелектуально або в ручному режимі дозволяє перемикатися між дискретною та вбудованою відеокартою, завдяки чому новинки Nitro відзначає не лише висока продуктивність, але й достатній час роботи від акумулятора.

Ігрові ноутбуки Acer Nitro 16 та Nitro 17 доступні в Україні

Ціни та доступність

  • Acer Nitro 16 AN16-41 (NH.QKBEU.009) – від 57 169 грн.
  • Acer Nitro 16 AN16-51 (NH.QJMEU.004) – від 59 999 грн.
  • Acer Nitro 17 AN17-41 (NH.QL1EU.005) – від 60 159 грн.
  • Acer Nitro 17 AN17-71 (NH.QJGEU.003) – від 63 799 грн.
  • Acer Nitro 17 AN17-41 (NH.QL1EU.003) – від 64 329 грн.

За інформацією прес-релізу

TechnoGuide