Топові ПК “все-в-одному” Acer Aspire S стали доступні в Україні

Acer Aspire S Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Acer повідомляє про старт продажів в Україні своїх флагманських моноблоків Aspire S. Новинки працюють на основі процесорів Intel Core 12-го покоління, що мають до 12 обчислювальних ядер та використовують вбудоване графічне ядро Iris Xe. Моноблоки підтримують до 32 ГБ ОЗП стандарту DDR4 двома модулями. Дискова підсистема передбачає SSD-накопичувач обсягом до 1 ТБ та можливість встановлення жорсткого диску 2,5 дюйми.

Acer Aspire S

На відміну від попередніх моделей, діагональ екрану становить 27 дюймів з роздільною здатністю WQHD (2560×1440). Пристрої використовують матриці IPS з частотою оновлення до 75 Гц та технологією Flickerless, що усувають мерехтіння. Моделі Aspire S обладнані усіма актуальними інтерфейсами для будь-якого сценарію застосування. В наявності необхідні сучасні комунікації: мережевий порт LAN, роз’єми USB 3.2, повнофункціональний порт Type-C, HDMI (вхідний та вихідний), а також слот для карток microSD. Бездротові підключення представлені модулями Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.0.

Acer Aspire S

Аудіосистема DTS з двома фронтально спрямованими динаміками забезпечує просторове звучання, окрім цього передбачено підключення навушників чи мікрофона завдяки комбінованому роз’єму аудіо 3,5 мм.

Моноблоки отримали елегантний дизайн у стилі мінімалізму. Екран огортають майже непомітні рамки – завдяки алюмінієвому корпусу на екран припадають рекордні 98,11% площі дисплею. Новий елемент конструкції: вбудований у підставку сканер відбитків для надійного захисту даних та швидкого входу в систему. Aspire S укомплектовані бездротовою мишею та клавіатурою, тож майже відразу готові до роботи. На верхній частині дисплейного блоку розташоване магнітне кріплення для аксесуарів, як-от веб-камера (1080p FHD або 1440p QHD) чи компактний світлодіодний світильник. Для продуктивнішої роботи з текстом та зображеннями призначені аксесуари як сенсорна панель, що виготовлена за технологією OceanGlass, та активний стилус.

Acer Aspire S

Не обійшлося і без фірмових технологій Acer. Зокрема, функція Acer ExaColor покращує зображення на екрані завдяки точному налаштуванню колірної температури та контрастності. Acer EyeSense автоматично вимикає екран та вдосконалює функції камери, наприклад, замінює зображення користувача аватаром. Функція Acer PurifiedVoice використовує ШІ для обробки та поліпшення звуку, як-то придушення фонових шумів для комфортних онлайн-комунікацій без перешкод.

Ціни та доступність

Acer Aspire S27-1755 (DQ.BKDME.002) – від 48 299 грн.
Acer Aspire S27-1755 (DQ.BKEME.001) – від 54 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide