Для чого потрібен гігабітний інтернет і як вибрати провайдера?

Для чого потрібен гігабітний інтернет і як вибрати провайдера? Сервіси
Опубліковано:
|
Автор:

Гігабітний інтернет — відносно нова послуга для України. Однак вона вже користується популярністю — провайдер IT-TV допомагає десяткам тисяч жителів столиці отримати швидкісний доступ до глобальної мережі. Його спеціалісти відповідають на популярні запитання щодо такого тарифного плану.

Кому варто перейти на новий рівень швидкості вже сьогодні?

Насамперед на гігабітний інтернет переходять геймери. Для них дуже важливі стабільна швидкість і низький рівень затримки сигналу. Це дає серйозну перевагу в таких динамічних онлайн-іграх, як CS:GO, DOTA 2, Call of Duty Modern Warfare 2, PUBG та Fortnite. Висока швидкість дає змогу першим відреагувати на дії противника й отримати заслужену перемогу. Ще одна важлива група абонентів — стримери та блогери. Низька роздільна здатність більше не в моді, тож для трансляції відео в форматі 4K чи навіть 8K потрібна дуже велика швидкість. Підвищення пропускної здатності допомагає контент-мейкерам привернути увагу нової аудиторії, збільшивши кількість підписників. З самого початку воєнного часу продовжує зростати кількість фрилансерів та співробітників, що віддалено під’єднуються до корпоративної мережі. Багатьом із них потрібен доступ до великих баз даних та об’ємного мультимедійного контенту. Швидкісний інтернет для них — не примха, а повсякденна необхідність.

На що варто звернути увагу перед замовленням послуги?

Вибираючи провайдера, зверніть увагу на такі нюанси: надійність мережі; оперативність техпідтримки; прозорість умов тарифного плану; наявність додаткових послуг у пакеті; умови надання обладнання; реальна швидкість у мережі. Інтернет-провайдер IT-TV пропонує тарифний план «Реальний Гіг». Швидкість у ньому дійсно досягає 1000 Мбіт/с, тож її буде достатньо для геймерів, блогерів, стримерів, фрилансерів і співробітників технологічних компаній. Вартість пакету послуг зафіксовано в договорі, тож вам не доведеться переплачувати за примусово підключені сервіси. Якщо вам потрібен роутер, розрахований на новий рівень швидкості, його можна буде взяти в оренду, зменшивши миттєві витрати. Компанія надає якісні послуги, що підтверджується позитивними відгуками на незалежних онлайн-платформах. Для підтримки клієнтів діє цілодобовий кол-центр, який дає змогу миттєво усувати більшість проблем. Ви також можете завантажити мобільний додаток, що допоможе зв’язатися з техпідтримкою, змінити тарифний план чи оплатити послуги.

TechnoGuide