ASUS ExpertBook B9403 OLED: найлегший 14″ бізнес-ноутбук з OLED-дисплеєм доступний в Україні

ASUS ExpertBook B9403 OLED Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні 14-дюймового ноутбука, ExpertBook B9 OLED (B9403), орієнтованого на керівників бізнесу.

ExpertBook B9 OLED – це ультралегкий ноутбук преміумкласу, який надає керівникам компаній широку функціональність без жодного компромісу стосовно продуктивності, довговічності та безпеки.

ASUS ExpertBook B9403 OLED

У сучасному світі керівники компаній частіше, ніж будь-коли, подорожують і змінюють своє робоче місце, і ExpertBook B9 OLED – це найкраще рішення преміумкласу для таких керівників. Цей пристрій має бездоганну якість і відзначається витонченим дизайном, будучи одним із найлегших 14-дюймових бізнес-ноутбуків у світі – легшим навіть за більшість 13-дюймових ноутбуків, присутніх на ринку. Корпус цього ноутбука виготовлений із надлегкого й міцного магнієво-літієвого сплаву, що робить його ідеальним партнером у подорожах.

Незважаючи на легкість, ExpertBook B9 OLED може похвалитися першокласною продуктивністю, безпекою та довговічністю, на які очікують керівники. ExpertBook B9 OLED є найкращим інструментом як для перегляду звітів, так і для створення бізнес-презентацій з інфографікою. Оснащений новітнім процесором Intel Core i7 13-го покоління, 32 гігабайт оперативної пам’яті, а також інтелектуальною системою охолодження, ExpertBook B9 OLED забезпечує обчислювальну потужність і можливості керування корпоративного рівня. Кілька рівнів безпеки, зокрема модуль шифрування TPM 2.0, забезпечують захист і конфіденційність даних.

ASUS ExpertBook B9403 OLED

Покращені вебкамера, динамік і мікрофон гарантують високоякісні відеодзвінки, а OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10, який займає цілих 90% площі панелі, демонструє якісне зображення з живими кольорами та низьким рівнем випромінювання шкідливого синього світла. ExpertBook B9 OLED пройшов тестування за військовим стандартом надійності армії США MIL-STD-810H, а також внутрішні ретельні тестування ASUS. Удосконалення дизайну в порівнянні з минулим поколінням цієї моделі спрямовані на покращення взаємодії з користувачем, зокрема площу тачпада було збільшено на 26,8%, що покращує якість навігації та контроль.

ASUS ExpertBook B9403 OLED

ExpertBook B9 OLED розроблено з урахуванням питань екологічності. Новий виробничий процес не тільки гарантує підвищену міцність корпусу, але й зменшує відходи матеріалу на 29% та скорочує час виробництва до 75%, що дає змогу значно покращити енергоефективність і ще більше зменшити вплив виробництва на навколишнє середовище. Завдяки екологічно чистим матеріалам і підвищеній енергоефективності пристрій перевершує вимоги стандартів ENERGY STAR.

ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) з процесором Intel Core i7 1355U, пам’яттю 32 ГБ та SSD 1 ТБ доступний в Україні за ціною від 65 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide