Огляд ігрової гарнітури Bloody G330P: ергономічна і недорога

Гаджети
Опубліковано:
|
Автор:

Ігрова гарнітура Bloody G330P – це оптимальний варіант для геймерів-новачків, які лише починають свій шлях у кіберспорті і шукають недорогі навушники від достойного бренду. Головна фішка гарнітури полягає в тому, що вона надзвичайно комфортна і ергономічна. Надів і забув – ніяких незручностей, скільки би часу ви не проводили за грою.

Відеоогляд Bloody G330P

Bloody G330P продається у картонній упаковці, оформленій у традиційній стилістиці бренду. Чорна коробка з червоними вставками, та прозорою стінкою, крізь яку видно частину самої гарнітури. Комплект базовий – сама гарнітура і документація.

Bloody G330P

Зовнішні елементи Bloody G330P повністю виконані з пластику: як чаші, так і оголів’я. Поверхня матова і, за відчуттями, досить практична. За умови акуратного використання, навушники довго зберігатимуть свій первісний вигляд.

Оголів’я доволі гнучке. Його можна скручувати і вигинати як завгодно – нічого не зламається, оскільки матеріал дуже пластичний.

Bloody G330P

Bloody G330P

Bloody G330P

Bloody G330P

Амбушюри оздоблені еко-шкірою, вони великі, універсальні за розміром і забезпечують непогану пасивну шумоізоляцію. Так званий ефект пам’яті тут також присутній – форма амбушюр «пристосовується» до користувача. В результаті гарнітура непогано сидить на голові. Свою роль тут грає і м’яка накладка на внутрішній частині оголів’я. До того ж, навушники досить легкі, незважаючи на те, що це повнорозмірна модель.

Всередині чаш встановлені динаміки діаметром 50-мм, а мікрофон розташований на лівій чаші. Він встановлений на гнучкій штанзі, а також передбачено шарнір для зручного регулювання. У комплекті є поп-фільтр, а приклад запису звуку на даний мікрофон ми наводимо у відеоогляді. В цілому, мікрофон записує звук непогано, відсікаючи сторонній шум.

Bloody G330P

Bloody G330P

Для підключення до ПК, або інших сумісних пристроїв використовується кабель в обплетенні з тканини. Він гнучкий, м’який, але, за відчуттями, надійний. На кабелі передбачено пульт, за допомогою якого користувач може регулювати гучність, а також вмикати і вимикати мікрофон.

Bloody G330P

Bloody G330P

Bloody G330P

Bloody G330P

Підключення універсальне. USB-конектор на кабелі використовується для живлення підсвічування, а для передачі звуку задіяно комбінований аналоговий штекер 3.5 мм. Для підключення до комп’ютера з окремими виходами на навушники і мікрофон, в комплекті доступний адаптер з двома роздільними штекерами. Додатково нічого купувати не доведеться, виробник завчасно про все подбав.

Гарнітура оснащена підсвічуванням, яке зосереджене у зоні логотипу на чашах. Можливості налаштувати колір підсвічування не передбачено. Враховуючи той факт, що зона підсвічування зовсім невелика, особливої потреби в додаткових налаштуваннях немає. За необхідності, підсвічування можна просто відключити.

Bloody G330P

Bloody G330P

Звучить Bloody G330P дуже непогано для своєї категорії. Нагадаємо, що йдеться про бюджетну модель. Тут немає функції віртуального об’ємного звучання 7.1. Можливо, комусь бракуватиме низьких частот. Але, в цілому, позиціонування звуку присутнє – під час гри ви будете чітко розуміти, що відбувається, і де саме. Звук чистий, нічого не рипить, сторонній шум не спостерігається.

Звісно, в даних навушниках можна не тільки грати, але й слухати музику. Але не варто вимагати від Bloody G330P чогось надзвичайного. Адже модель коштує всього 1200 гривень (на момент підготовки огляду), і ці гроші вона відробляє на сто відсотків.

Bloody G330P

Загальне враження

Bloody G330P – це вдалий приклад бюджетної ігрової гарнітури, комфортної і ергономічної. Враховуючи доступну ціну, якісні матеріали і досить непогане для даної категорії звучання, модель можна рекомендувати широкій аудиторії геймерів. В першу чергу, початківцям, які шукають недорогі навушники в надійному корпусі з непоганими звуковими якостями. Гарнітура підійде і тим, хто грає час від часу для задоволення. Такі користувачі також не готові витратити великий бюджет на аксесуари, натомість шукають вдале співвідношення ціни та якості. Bloody G330P цілком відповідає такому запиту.

Характеристики Bloody G330P

  • Динаміки: 50 мм
  • Частотний діапазон: 20-20000 Гц
  • Чутливість: 105 дБ
  • Імпеданс: 16 Ом
  • Мікрофон: частота 100-10000 Гц, чутливість -44 дБ
  • Конектори: 3.5 мм для аудіо, USB для підсвічування
  • Довжина кабеля: 2 м
  • Розміри: 210 х 215 х 90 мм
  • Сумісність: Xbox, PS 4/5, Switch, Mobile, PC
  • Детальніше: bloody.com.ua

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Разом із гарнітурою Bloody G330P до нас на огляд потрапили дві моделі настільних підставок для навушників: Bloody GS2 і GS2L. Перша коштує 1100 гривень, друга – 800. Обидві є універсальними і можуть використовуватися з будь-якими моделями навушників – як Bloody, так і від інших брендів.

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Ключова різниця між Bloody GS2 і GS2L полягає в тому, що модель GS2 містить USB-хаб і аудіовхід 3,5 мм для підключення навушників. Більше того, тут присутній ще й вбудований аудіочіп для віртуального об’ємного звучання 7.1. Дана підставка сумісна з фірмовим програмним забезпеченням, яке допоможе налаштувати дану функцію. Крім того, три USB-порти будуть завжди під рукою на столі. До них можна підключати USB-флешки і будь-яку іншу периферію. Але треба враховувати, що порти працюють за стандартом USB 2.0, тобто швидкість не буде максимальною.

В той же час Bloody GS2L – це просто підставка з ефектним RGB-підсвічуванням без додаткової функціональності.

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Зовнішній вигляд обох аксесуарів дуже схожий. Вони складаються з пластикової основи і металевої стійки. Остання доволі міцна і добре пружинить. Корпус чорний і містить ненав’язливе лого виробника. Такий мінімалістичний дизайн непогано впишеться у будь-який ігровий сетап, навіть якщо у вас більше немає інших аксесуарів Bloody. Просто за рахунок універсального дизайну.

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Підставки для навушників Bloody GS2 і GS2L

Для підсвічування передбачено 6 ефектів, перемикатися між якими можна одним дотиком. Збоку розташована сенсорна кнопка з відповідною позначкою.

Особливості Bloody GS2

  • Карта об’ємного звуку 7.1. Вбудована USB-карта об’ємного звуку 7.1
  • 3 USB порти і 1 порт AUX 4-контактний 3.5 мм
  • 6 ефектів RGB-підсвічування
  • Корпус з алюмінієвого сплаву
  • Кабель TYPE-C в обплетенні
  • USB-хаб: 3
  • AUX 4-контактний 3.5 мм: 1
  • Кабель: знімний, 150 см
  • Розміри: 275 х 128 х 113 мм
  • Детальніше: bloody.com.ua

Особливості Bloody GS2L

  • 6 ефектів RGB-підсвічування
  • Корпус з алюмінієвого сплаву
  • Кабель TYPE-C в обплетенні
  • Кабель: знімний, 150 см
  • Розміри: 275 х 128 х 113 мм
  • Bloody GS2L: bloody.com.ua
TechnoGuide