Motorola moto g14 офіційно в Україні: екран Full HD+, 8-ядерний процесор і батарея на 5000 мАг

moto g14 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд Motorola анонсував старт продажів в Україні свого недорогого смартфона moto g14. Це бюджетна модель g-серії від Motorola, яка, проте, пропонує немало цікавих функцій.

Moto g14 отримала дисплей Full HD+ з діагоналлю 6,5 дюйми і співвідношенням сторін 20:9. Частота оновлення стандартна – 60 Гц. В основі смартфону використовується 8-ядерний процесор з двома ядрами Cortex-A75 (2 ГГц) та шістьма Cortex-A55 (1,8 ГГц). За роботу з графікою відповідає чіп Mali-G57 MP1. Об’єм пам’яті невеликий – всього 4 ГБ RAM та накопичувач на 128 ГБ. Щоправда, останній можна розширити за допомогою карт пам’яті microSD.

moto g14

Основний модуль камер подвійний. Роздільна здатність головного сенсора – 50 Мп, додатковий використовується для визначення глибини сцени. Система основної камери оснащена технологією Quad Pixel, що в 4 рази покращує чутливість при слабкому освітленні, та забезпечує чіткіші й яскравіші зображення. Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп.

Ще одна перевага moto g14 – потужний акумулятор на 5000 мАг. Заявлена підтримка швидкої зарядки TurboPower потужністю 15 Вт.  Також виробник заявляє для даного смартфона багатовимірний звук Dolby Atmos. Технологія забезпечить покращені баси і глибину звуку, в тому числі при прослуховуванні через стерердинаміки.

moto g14

Moto g14 доступний у кількох кольорових варіантах корпусу. Зокрема, присутній цікавий варіант із спеціальною версією кремового кольору із веганської шкіри. Смартфон також захищений від пилу та бризок за стандартом IP52 і має модуль NFC для зручної та безконтактної оплати.

Moto g14 вже продається в Україні. Роздрібна ціна на пристрій становить 4999 грн.

TechnoGuide