Камера iPhone 15 Ultra отримає 10x оптичний зум – інсайдери

Камера iPhone 15 Ultra отримає 10x оптичний зум - інсайдери Новини
Опубліковано:
|
Автор:

До офіційної прем’єри нових iPhone залишається кілька тижнів, і в мережі ширяться нові інсайди щодо того, як виглядатимуть і які нові функції отримає iPhone 15 покоління. Як стверджують інсайдери, сама структура лінійки смартфонів Apple зазнає певних змін. Зокрема, з’явиться модель iPhone 15 Ultra, яка стане топовим флагманом.

Ендрю О’Хара з AppleInsider з посиланням одразу на кілька джерел стверджує, що топова модель більш суттєву різницю у характеристиках зі своїми молодшими сусідами по лінійці. Новинка отримає 10х оптичний зум, що натякає на конкуренцію із Samsung Galaxy S23 Ultra.

Також раніше публіковалася інформація, що iPhone 15 Ultra буде оснащений більш яскравим екраном, ніж передбачено для моделі Pro. А от нова титанова рамка, яка має з’явитися у лінійці iPhone 15, буде встановлена як у iPhone 15 Pro, так и у 15 Ultra.

Ще один цікавий момент – поява у лінійці топового супер-флагмана очікувано призведе до підвищення ціни. Інсайдери прогнозують, що iPhone 15 Ultra подорожчає приблизно на $200 у порівнянні з минулорічним флагманом iPhone 14 Pro Max.

TechnoGuide