Нові Apple Watch з’явилися в базі Bluetooth

Нові Apple Watch з'явилися в базі Bluetooth Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Apple додала до глобальної бази даних Bluetooth-пристроїв інформацію про підсистему watchOS 2023. Цей факт дозволяє прогнозувати, що виробник готується до анонсу нових моделей Apple Watch у вересні.

Наразі оголошення не містить подробиці щодо того, які саме моделі можуть бути анонсовані. Поточні ж моделі Apple Watch Series 8, Apple Watch SE і Apple Watch Ultra оснащені модулями Bluetooth 5.3.

За інсайдерською інформацією, серед нових моделей будуть Apple Watch Series 9 і друге покоління моделі Ultra. Обидві моделі, за попередніми даними, отримають чип S9, що підвищить продуктивність. Деякі інсайдери також стверджують, що Apple Watch отримають нові кольори корпусу. А от вихід третього покоління бюджетного годинника Apple Watch SE очікують не раніше вересня 2024 року.

Нові Apple Watch з'явилися в базі Bluetooth

Більшість інсайдерів сходяться у думці, що цьогорічний апгрейд лінійки Apple Watch буде незначним. Більш суттєві зміни очікуються у 2024-2025 роках, коли коли компанія нібито планує випустити Apple Watch X у новому дизайні.

TechnoGuide