Знайомство з батарейками СolorWay CW-BALR03-40CB – один комплект на всю сім’ю!

Огляди
Опубліковано:
|
Автор:

“Сімейна” упаковка батарейок ААА кількістю 40 штук здатна «перекрити» мало не всі потреби користувача в даних елементах живлення. Про особливості даних батарейок, їх можливості в частині автономності, а також про варіанти з фасуванням ми поговоримо у цій статті.

Технічні особливості

Зупинимося для початку на ключових особливостях та можливостях батарейок.

Перша з тих, на яку особисто я раджу звернути увагу – тривалий термін зберігання до 10 років. На практиці це значить відсутність навіть розуміння терміну «саморозряд». По-друге – що також дуже важливо – батарейки з таким терміном зберігання – це чудова інвестиція на майбутнє (особливо, якщо у вас вдома купа «споживачів», працюючих на таких елементах живлення), яка вже, як мінімум не здорожчає.

СolorWay CW-BALR03-40CB

Друга – збільшена тривалість роботи. Виробник каже, що дані батарейки показують відмінний результат у різних електронних пристроях. До цього пункту ми ще повернемося, коли будемо говорити про наші результати експлуатації.

Третя – не містить ртуть, свинець та кадмій. Це дуже крута особливість, адже напряму вказує на те, що екологічний аспект для виробника – далеко не пустий звук.

СolorWay CW-BALR03-40CB

Ну і четверте, що, як на мене, також має місце бути – зручність упаковки. Навіть після проходження “екватору”, тобто використання половини пачки, робота з нею лишається все такою ж зручною, як і на самому початку.

Інформація зі стінок коробки

Стосовно найпоширеніших сфер застосування батарейок ААА, на які, до речі, вказує виробник – це пульти дистанційного керування, а також ліхтарики, комп’ютерні мишки та ігрові джойстики. Але якщо у вас в сім’ї дитина чи дві, тоді сфера застосування даних елементів живлення суттєво розширюється на безліч сучасних іграшок. І ось тут вже питання вигідної інвестиції в кілька упаковок одночасно виглядає дуже розумно.

Стосовно маркування на стінках, мова про LR03 – тобто лужна пальчикова батарейка. Крім зазначеного, ще тут примітка 10 років – за неї вже говорилось, паспорт виробу декількома мовами та інші цікаві «речі», на які особисто ми радимо звернути вашу увагу, адже забагато корисної інформації, як відомо, не буває.

Фасування

Упаковка на 40 батарейок – це максимум, який на сьогодні пропонує СolorWay. Вартість – 599 гривень. Якщо ж з якихось причин вам стільки не потрібно, можна обрати «комплект» в блістері на 24 одиниці. Ну, а тим користувачам, які хочуть просто «спробувати», чи ж їм потрібно виключно 2 або 4 батарейки і ніяк не більше, виробником передбачені й такі варіанти. А якій упаковці перевагу віддасте особисто ви?

СolorWay CW-BALR03-40CB

СolorWay CW-BALR03-40CB

СolorWay CW-BALR03-40CB

Враження від експлуатації

“Пересідаючи” на ці батарейки СolorWay, я замінив ними «попередників» від інших брендів у двох пультах дистанційного керування (загалом 4 одиниці), двох мишках (4 одиниці), а ще клавіатурі (2 одиниці) та трьох машинках, кожна з яких працює на трьох батарейках. Таким чином, на одну велику «пересадку» загалом більше, ніж половина пачки.

Що ж за підсумками. Місяць від заміни, щоденне користування всім переліченим, крім машинок – останні не частіше 1 модель в 3 дні по кілька годин … Поки ніяких нових замін елементів живлення не відбулося. Таким чином, підтверджується другий пункт в розділі за технічні особливості.

СolorWay CW-BALR03-40CB

Ще трохи цифр. Вартість однієї батарейки при купівлі найбільшої упаковки, трохи нижче 15 гривень, що для рішення такого класу виглядає навіть дуже цікаво, а якщо додати сюди ще можливостями автономності, в сумі маємо потужний аргумент за покупку саме цих батарейок і саме в таких «сімейних» кількостях.

Дякуємо пресслужбі СolorWay за наданий для ознайомлення та тестування СolorWay CW-BALR03-40CB

TechnoGuide