Оновлена Tesla Model 3 отримала редизайн та автономність понад 600 км

Tesla Model 3 Авто
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Tesla оголосила про рестайлінг свого авто Tesla Model 3. Виробник оновив екстер’єр, збільшив внутрішній ростір, а також покращив показники автономності. Як заявляють у компанії, в автомобілі було оновлено понад 50% компонентів.

З візуальної точки зору Tesla Model 3 отримала нову форму фар та бампер, кришка багажника отримала С-подібні задні ліхтарі, капот дещо зменшився, що дозволило розширити внутрішній простір в салоні. До послуг пасажирів, які перебувають на задньому сидінні, новий 8-дюймовіий сенсорний екран та додаткові динаміки.

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Дизайнерські зміни зумовлені також намаганням виробника досягти кращих показників аеродинаміки. Так, тепер коефіцієнт лобового опору у Tesla Model 3 тепер складає 0,219. Саме це дозволило збільшити запас ходу на 5-8 відсотків. Базова модель Model 3 тепер здатна проїхати 550 км на одному заряді (у попередньої моделі показник складав 488 км). А модифікація Long Range – 673 км (у попередній версії було 630 км).

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Та сама базова конфігурація потужністю 245 к.с. здатна розігнатися до 100 км/год за 6,1 с. Варіант Long Range потужністю 345 к.с. розганяється до 100 км/год за 4.4 с. Максимальна швидкість для обох моделей – 200 км/год.

Більше характеристик і ціни з’являться згодом.

TechnoGuide