MINI Countryman отримав дві електричні версії та збільшені габарити

MINI Countryman Авто
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд MINI анонсував оновлене покоління кросовера MINI Countryman. Новинка була дещо збільшена у габаритах – довжина зросла на 13 см і сягає 4,43 м. Висота кузова також зросла – до 1,66 м.

MINI Countryman

MINI Countryman

MINI Countryman

Крім того, MINI Countryman отримав і візуальний рестайлінг – з’явився цікавий декоративний елемент на задній стійці даху, змінилася форма фар, змінилися колісні арки.

Цікаві зміни очікують власника і в салоні. Передня панель стала більш мінімалістичною і, в цілому, інтер’єр виглядає яскраво та по-сучасному. Візуальним акцентом інтер’єру став великий круглий дисплей діаметром 240 мм на базі OLED-матриці. А ще збільшені габарити авто дозволили збільшити і багажник, об’єм якого тепер становить 460 л.

MINI Countryman

Щодо технічної складової, MINI Countryman буде доступним у двоз електричних версій. Базовий варіант Countryman E оснащений переднім приводом на базі одного електромотору потужністю 150 кВт (204 к.с.). Для даної версії заявлена автономність на рівні 462 км.

MINI Countryman\ MINI Countryman

MINI Countryman

MINI Countryman

Також передбачена версія MINI Countryman SE ALL4 , яка пропонує повний привод з двома електромоторами сумарною потужністю 230 кВт (313 к.с.). Оскільни в обох моделях використовується один тип акумулятора на 66.5 кВт/год, повноприводна версія має дещо зменшену автономність – 433 км на одному заряді.

TechnoGuide