Volkswagen показала “заряджений” концепт електрокара ID.GTI

Volkswagen ID.GTI Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Автоконцерн Volkswagen на виставці IAA Mobility 2023 анонсував ефектний концепт нового електрокара ID.GTI. За словами виробника, ID.GTI Concept – це концептуальний транспортний засіб, який пов’язує 48-річну історію культової лінійки автомобілів GTI з електричним майбутнім автомобільної компанії.

Volkswagen ID.GTI

В основу дизайну було покладено інший концепт – ID.2all Concept з дещо зміненими декоративними елементами. Також тут використовуються червоні та чорні колірні акценти, що дозволило зробити автомобіль більш привабливим та ефектним.

На фронтальній стороні транспортного засобу розташований бампер з досить цікавим малюнком із сот, а ніздрі оснастили спеціальними протитуманними фарами, витягнутими знизу вгору. Малюнок ходових вогнів теж незвичайний – вони витягнуті вздовж капота.

Volkswagen ID.GTI

На тильній стороні розташовані стоп-сигнали, які мають форму прямокутників з підсвічуванням. Лого виробника також підсвічується червоним. Ефектний дизайн колісних дисків доповнює загальний образ автівки. Проте, невідомо, чи саме такі диски будуть використані у фінальній комерційній версії.

Volkswagen ID.GTI

Інтер’єр майбутнього авто доснупний лише у форматі зображення – виробник не демонстрував реальний вигляд салону. Але зображення доволі ефектне. До послуг користувача великий величезним сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи і ефектне підсвічування основних елементів.

У Volkswagen обіцяють, що ID.GTI Concept – це не просто дизайнерський концепт, а прототип реального авто, яке буде запущене в комерційну експлуатацію.

TechnoGuide