Потужний ігровий ноутбук Predator Helios Neo 16 доступний в Україні – ціна від 75 тис. гривень

Predator Helios Neo 16 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Новинка модельного ряду Helios займає нішу між Nitro 16 та Helios 16 та стає доступнішим стартом для шанувальників серії Predator, маючи фірмовий дизайн та весь набір інноваційних технологій за привабливішу вартість.

Новий представник лінійки Predator Helios використовує сучасні компоненти, що забезпечують виняткову потужність. Пристрої використовують процесори до Intel Core і7 HX 13-го покоління з гібридною архітектурою, підсилені сучасними графічними процесорами NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії для бездоганної роботи ААА-ігор та ресурсомісткого ПЗ у режимі багатозадачності. Ноутбук оснащений оперативною пам’яттю DDR5 обсягом до 32 ГБ із частотою 4800 МГц та SSD-накопичувачами NVMe PCIe 4-го покоління (у RAID 0) до 2 ТБ.

Predator Helios Neo 16

Діагональ екрану становить 16 дюймів з пропорціями 16:10. Матриці IPS WUXGA (1920 х 1200 пікселів) мають пікову яскравість 400 ніт та відображають 100% палітри sRGB. Дисплей характеризує частота оновлення екрану 165 Гц для бездоганного відтворення динамічних сцен у іграх. Сучасні комунікації: Ethernet-контролер Intel Killer E2600 та бездротовий модуль Intel Killer Wi-Fi 6E AX1650 покликані знизити затримки, забезпечити безперебійну роботу в мережі Інтернет.

Набір необхідних інтерфейсів передбачає роз’єми USB 3.2 та відразу два порти Thunderbolt 4 Type-C (живлення до 65 Вт) з повним набором функціональних можливостей, сучасний порт HDMI 2.1 та слот для карток microSD. Розмаїття інтерфейсів полегшує підключення периферійних пристроїв до ноутбука. Аудіосистема DTS:X ULTRA забезпечує виразне звучання через динаміки або 3,5 мм навушники.

Predator Helios Neo 16

Сучасний дизайн та ефективна система охолодження

Конструкція Helios Neo 16 поєднує пластикові та металеві елементи. Корпус виготовлено з міцного пластику, верхня кришка з анодованого алюмінію з лазерним гравіюванням. Набори символів призначені для створення своєрідних закодованих послань, а також певною мірою персоналізації зовнішнього вигляду ноутбука.

Завдяки тонким рамкам екран займає 84% площі корпусу. Клавіатура мембранного типу отримала RGB-підсвічування з можливістю налаштування чотирьох зон та додаткові клавіші, що призначені для швидкої зміни режимів і запуску додатку PredatorSense. Вдосконалений дизайн системи охолодження передбачає п’ять теплових трубок та два металеві вентилятори AeroBlade 3D 5-го покоління з лопатями завтовшки 0,08 мм.

Унікальна біонічна форма, що нагадує крило птаха, забезпечує значно ефективнішу генерацію потоків повітря та створює менше шуму під час роботи, аніж звичайні кулери. У якості термопасти використовується рідкий металевий сплав на основі галію та іридію, що забезпечує вищу теплопровідність порівняно з полімерними аналогами.

Predator Helios Neo 16

Фірмовий додаток PredatorSense 4.0

Технології NVIDIA G-SYNC та Advanced Optimus забезпечують адаптивну синхронізацію та заощаджують ресурс акумулятора шляхом перемикання між дискретною та вбудованою графікою, тож Helios Neo 16 властива не лише висока швидкодія, але й достатня автономність.

Акумулятор ємністю 90 Вт∙год з підтримкою функції швидкої зарядки забезпечує до восьми годин автономної роботи. Повністю оновлений фірмовий додаток PredatorSense 4.0 для керування усіма важливими елементами ноутбука відзначають широкі функціональні можливості для налаштування RGB-підсвічування, параметрів розгону, швидкості обертання вентиляторів, моніторингу стану системи тощо.

Функція Pulsar Lighting синхронізує підсвічування з вмістом екрану ноутбука для підсилення атмосфери під час ігрових сесій чи перегляду фільмів.

Ціни та доступність

  • Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 (NH.QLUEU.002) – від 74 999 грн.
  • Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 (NH.QLTEU.004) – від 76 999 грн.
  • Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 (NH.QLUEU.004) – від 82 999 грн.
  • Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 (NH.QLVEU.002) – від 92 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide