Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні: атмосферний двигун, сучасний салон, ціна від 1,75 млн грн

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Оновлена версія кросовера Mitsubishi Outlander вже четвертого покоління доступна в Україні. Цього разу виробник повністю переробив свій популярний кросовер, показавши фактично нове авто. Оновили платформу, кузов, дизайн, салон і технічне оснащення.

Mitsubishi Outlander отримав кузов з підвищеною жорсткістю. Нова платформа використовує більше міцної сталі, що має позначитися на надійності авто. Габарити також збільшились – довжина тепер сягає 4.71 метра, ширина – 1,86 метра, висота – 1.74 метра. В максимальній комплектації кросовер пропонує 20-дюймові диски.

За позиціонуванням Mitsubishi Outlander, як і раніше, залишається кросовером середньої цінової категорії з повністю незалежними підвісками коліс, атмосферним двигуном, повним приводом і коробкою CVT.

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні

В Україну Mitsubishi Outlander постачається в двох версіях з 4-циліндровим атмосферним двигуном об’ємом 2.5 літри з безпосереднім вприскуванням пального. Потужність двигуна складає 184 к.с., крутний момент – 244 Нм.

В якості трансмісії використовується варіатор (СVT) з килькома режимами роботи. Розгін до сотні заявлено на рівні 10,6 секунди. Максимальна швидкість – 187 км/год. По місту новий Mitsubishi Outlander споживає 10,5 л пального на 100 км, на трасі – 6,8 л на 100 км.

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні

В салоні до послуг користувача 3-зонний клімат-контроль, мультимедійна система з акустикою BOSE, цифрова панель приладів в форматі 12,3-дюймового дисплея, адаптивне дальнє світло і панорамний скляний дах.

Для великої сім’ї передбачена комплектація INTENSE з семимісним салоном (три ряди сидінь), фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки. Також для даної комплектації передбачено круїз-контроль, світлодіодні фари і легкосплавні 18-дюймові колісні диски. Ціна стартує від 1,75 млн грн або $45,8 тис.

Оновлений Mitsubishi Outlander в Україні

Більш “прокачана” комплектація ULTIMATE на додачу пропонує систему запобігання фронтальному зіткненню, контроль рядності руху, моніторинг «сліпих зон» дзеркал, попередження про перехресний рух позаду, аудіо BOSE, камери кругового огляду, бездротову зарядку, топові 20-дюймові колісні диски і шкіряний салон. Вартість стартує від 1,895 млн грн або $49,6 тис.

TechnoGuide