Motorola показала гнучкий смартфон-браслет

Adaptive Display Watch Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Останнім часом виробники все рідше експериментують з форм-факторами смартфонів, зокрема, ми майже не бачимо гнучких смартфонів, хоча сучасні технології дозволяють створювати подібні рішення. Проте, Motorola нещодавно представила свіжий експеримент у даній категорії. А саме, гнучкий смартфон у форматі браслету, який можна носити на зап’ясті наче годинник. Анонс прототипу відбувся на заході Lenovo Tech World ‘23

Концепт отримав назву Adaptive Display Watch і використовує FHD+ POLED-дисплей, який можна згинати в залежності від потреб. А щоб гаджет комфортно було носити на зап’ясті виробник передбачив помаранчеву м’яку обшивку.

По суті, це Android-смартфон з діагоналлю екрану 6,9 дюйми. Але про серійний випуск такого гаджету наразі не йдеться. Це лише концепт, що має продемонструвати технологічні можливості виробника. Тому й говорити про детальні технічні характеристики Adaptive Display Watch немає сенсу. Якщо новинка буде запущена в серійне виробництво, це станеться нескоро, а отже і її апаратна частина зміниться.

TechnoGuide