Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME

Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія HMD, яка створила нове покоління ремонтопридатних смартфонів Nokia, увійшла до списку найкращих винаходів 2023 року за версією журналу TIME, завдяки смартфону Nokia G22. Смартфон із дизайном QuickFix дозволяє користувачам відремонтувати його самостійно в домашніх умовах .

Щорічний список найкращих винаходів 2023 року за версією TIME включає 200 надзвичайних інновацій, які здатні змінити наше життя, в тому числі Nokia G22 від HMD, який став першим у новій ері ремонтопридатним смартфоном.

Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME

Позбудьтеся клопоту, пов’язаного з дорогим та довготривалим ремонтом. Nokia G22 дає вам можливість взяти на себе відповідальність за долю вашого смартфону завдяки партнерству з iFixit, яке дозволяє замовляти набори QuickFix онлайн, щоб самостійно замінити тріснутий екран, погнутий зарядний порт або стару батарею. В Україні замінні деталі до ремонтопридатних смартфонів будуть доступні вже найближчим часом.

Задня кришка Nokia G22 виготовлена зі 100% переробленого пластику. Смартфон має акумулятор, якого вистачає на три дні (при звичайному використанні) і який зберігає 80% своєї ємності після 800 циклів заряджання , а це означає, що він довше залишатиметься у хорошій формі. Сьогодні девайс доступний в Україні за ціною від 5399 гривень.

Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME

Після приголомшливого успіху Nokia G22, HMD пропонує можливість ремонту смартфонів у домашніх умовах у сегменті 5G, випустивши Nokia G42 5G, який також доступний в Україні за ціною від 7999 гривень у сірому та яскравому фіолетовому кольорах.

Вибір “Найкращого винаходу 2023 року” відбувся одразу після того, як компанія другий рік поспіль отримала Платиновий рейтинг сталого розвитку EcoVadis-2023. Компанія HMD Global входить до 1% підприємств, які пройшли аудит на предмет прихильності до сталих практик у виробництві комунікаційного обладнання.

Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME

Про процес номінування до щорічного списку найкращих винаходів TIME-2023

Список формується на основі номінацій від редакторів і кореспондентів TIME з усього світу, а також за допомогою онлайн-процесу подачі заявок. Особлива увага приділяється галузям, що розвиваються, таким як штучний інтелект, зелена енергетика та сталий розвиток. Кожен претендент оцінюється за низкою ключових факторів, включаючи оригінальність, ефективність, амбітність та вплив на навколишнє середовище.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide