Способи проапгрейдити Ваш MacBook Pro

Способи проапгрейдити Ваш MacBook Pro Статті
Опубліковано:
|
Автор:

MacBook Pro 2017 一 популярний пристрій. Вирізняється серед інших високою якістю матеріалів, з яких виготовлені запчастини. Також не забуваємо про міцний металевий корпус, який виглядає стильно. Ноутбук оснащений потужним процесором, великою оперативною пам’яттю і швидкими флеш-накопичувачами, що робить його придатним для різних задач. А на додачу йде операційна система macOS, яка відома своєю безпекою, стабільністю і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом з корисними програмами, сервісами та інтегрованими функціями, що полегшують роботу з пристроєм.

ПК від Apple славиться яскравим і високоякісним дисплеєм, що робить його найкращим варіантом для роботи з графікою, фото та відео редагуванням. Ще одна фішка гаджету 一 сучасний і стильний дизайн, що викликає естетичне задоволення у користувачів. Він також дуже портативний, що дає можливість брати його з собою у будь-яке місце. Усі ці фактори в купі роблять Macbook максимально зручним девайсом для багатьох людей.

З часом лептоп може почати працювати некоректно: зависати, грітися. Ось кілька способів, якими можна підвищити продуктивність гаджету:

  • Чистка жорсткого диску. Сюди входить: видалення непотрібних файлів та програм, які використовують багато простору на диску.
  • Оновлення операційної системи. Переконайтеся, що MacBook має останню версію операційної системи MacOS. Актуальні оновлення часто включають в себе поліпшення швидкості та оптимізацію.
  • Вимкнення непотрібних функцій таких як: Spotlight, вібрація або різні ефекти інтерфейсу.
  • Використання спеціальних програм: Це програми для очищення та оптимізації системи, які допоможуть виявити та видалити непотрібні файли та ресурсоємні процеси.
  • Встановлення знімного накопичувача. Заміна традиційного жорсткого диска на SSD MacBook Pro 2017 в сервісному центрі 2Mac може значно прискорити швидкість завантаження та роботу системи. Можете обрати будь – який об’єм пам’яті. Починаючи від 128 Гб до 1ТБ
  • Лазерне гравіювання клавіатури. Особливо актуально для пристроїв, які придбали закордоном. Зазвичай на таких ноутбуках відсутня необхідна алфавітна раскладка. Виконується за допомогою спеціального лазеру. Клавіші при цьому не плавляться, пристрій не розбирається.
  • Заміна акумулятора. Ресурс АКБ має обмежений термін придатності. Це абсолютно нормально для цієї запчастини і з часом все одно доведеться звернутися до сервісу для виконання заміни. Радимо встановлювати оригінальну батарею з гарантією та можливістю обміну на нову.

Ці рекомендації можуть бути корисні, щоб покращити продуктивність вашого MacBook. Однак, перед внесенням будь-яких змін у налаштування або обладнання комп’ютера, рекомендується зробити резервну копію важливих файлів. Мати на увазі, що фізичне втручання може вплинути на гарантію пристрою. Для цього слід перевірити, чи діє офіційне обслуговування на гаджет. Тільки потім вибрати сервісний центр Apple. Адже деякі СЦ спеціалізуються тільки на пост гарантійному ремонті. Тому попитайте про це менеджерів перед прийомом на облуговування.

TechnoGuide