OPPO A18: витривалий бюджетник на MediaTek Helio G85 за ціною від 5555 грн

OPPO A18 Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

OPPO AED Україна презентувала новий смартфон A серії – OPPO A18 – на базі MediaTek Helio G85. Новинка оснащена IPS LCD-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ діагоналлю 6.56 дюйми з частотою оновлення 90 Гц. Смартфон отримав основну камеру на 8 МП + 2 МП і фронтальну на 5 МП.

OPPO A18 доступний у двох кольорах: Glowing Blue та Glowing Black. В обох моделях використовується технологія дизайну OPPO Glow, яка надає задній панелі телефону ледь помітне сяяння, створюючи стійке до відбитків пальців матове покриття з блискучими деталями.

Лінійка також успадкувала ультратонкий дизайн, як і попередні моделі A серії. Товщина корпусу складає 8,16 мм, а вага – 188 г. Крім того, OPPO A18 оснащений функцією розблокування бічним відбитком пальця, що дозволяє швидко і безперешкодно розблокувати пристрій, навіть якщо ви тримаєте його однією рукою.

OPPO A18 оснащений 6,56-дюймовим HD+ дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц і 96% колірним охопленням DCI-P3, що забезпечує яскраві кольори і плавне зображення. Крім того, OPPO A18 також має функцію All-Day AI Eye Comfort, яка мінімізує навантаження на очі, роблячи перегляд контенту комфортним незалежно від часу доби.

OPPO A18

OPPO A18 оснащений 8 Мп основною камерою та 2 Мп камерою з ефектом боке. Обидві камери працюють у тандемі, використовуючи удосконалений алгоритм портретної зйомки OPPO для створення ефекту боке на задньому плані та виділення об’єкту зйомки в портретному режимі. Фронтальна камера OPPO A18 з роздільною здатністю 5 Мп забезпечує чудові селфі та покращену якість відеодзвінків. Завдяки функції портретної ретуші користувачі можуть регулювати рівень б’ютифікації для досягнення природнього ефекту як на фронтальній, так і на основній камерах.

Смартфон отримав 4 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ постійної пам’яті та технологією розширення пам’яті (RAM Expansion technology), що дозволяє конвертувати вільний простір постійної пам’яті в 4 ГБ оперативної пам’яті, щоб підтримувати безперебійну роботу телефону під час високих навантажень.

На період старту продажів з 31/10 до 05/11 OPPO A18 з 4 Гб RAM + 128 Гб ROM можна придбати за ціною лише 5555 грн замість 5999 грн, а смартфон А58(6/128) за ціною лише 7499 грн замість 7999 грн на сайтах і в магазинах партнерів: oppoua.com, Comfy, Citrus, «Алло», «Фокстрот», Eldoradо, Rozetka та інших.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide